0.542. 537 86 70

Bu aymazlığa kim dur diyecek?

MUSTAFA SAVAŞ UYUYOR… CHP’li Özlem Çerçioğlu seçim öncesi belediye bütçesini har vurup harman savuruyor. Belediyenin kaynaklarını kendi seçim harcamalarında kullanarak “Aleni suç işlediği” iddia edilen Özlem Çerçioğlu’na dur diyen de çıkmıyor.

2019-02-24

Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Savaş seçim çalışmalarında Özlem Çerçioğlu’nun bu harcamalarını hiç gündeme getirmezken, Özlem Çerçioğlu seçimi kazanmak için belediye kaynaklarını har vurup harman savuruyor.

Kendi reklamları için kullandığı 75 bin metrekarelik afiş yapımı için belediye bütçesinden 637 bin 750 TL + KDV para ödeyen Özlem Çerçioğlu pide yapımı için 90 bin kilogram ve dağıtmak için de 25 bin kilogram et alımı için 3 milyon 500 bin TL + KDV parayı belediye bütçesinden karşılıyor.

Son olarak 30 Mart’a kadar aşevlerinde kullanılmak üzere 789 bin TL + KDV et alım ihalesi yapan Özlem Çerçioğlu kendi seçim çıkarları doğrultusunda kamu kaynaklarını hoyratça harcamaktan kaçınmıyor.

FATİH ATAY BUNA NE DİYECEKSİN?

Efeler Belediyesi'nin Ramazan ayında 29 gün dağıtacağı günlük 500 kişi olmak üzere toplamda 15 bin kişilik iftar yemeği ihalesine sert eleştiri getiren ve iptal edilmesi için tehditvari söylemde bulunanCHP’nin Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay, Özlem Çerçioğlu’nun pide yaptırmak için 9 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirdiği 4 Milyon TL tutarındaki et alım ihalesi ile diğer ihalelerine nedense hiç sesini çıkaramıyor.

SEÇİM ÖNCESİ ALENİ SUÇ İŞLENİYOR..

BU AYMAZLIĞI KİM DUR DİYECEK?

Cumhur İttifakının adayı Mustafa Savaş el öperek seçim çalışmalarını yürütürken Özlem Çerçioğlu’nun seçime kadar dağıtmak üzere yaptığı yaklaşık 1 milyon liralık et ihalesine karşı suskun kalıyor.

Özlem Çerçioğlu, seçim öncesi yaptığı bu ihalenin gerekçesini “Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya idare tarafından önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olmasını” gerekçe göstererek ihale yaparken Devletin Yetkilileri bu pervasızlığa dur diyemiyor.

SEÇİME KADAR DAĞITILMAK ÜZERE ET SATIN ALDI..

İŞTE SONUÇ İLANI..

Sepetim