0.542. 537 86 70

BBP İl Başkanları bildirgesi…

BBP İL BAŞKANLARI 24 HAZİRAN ERKEN SEÇİMİ İÇİN ORTAK BİLDİRGE YAYINLADI.

2018-05-01

29 Nisan 2018 tarihinde toplanan Büyük Birlik Partisi İl Başkanları sonuç bildirgesi yayınladı. Bildirgeyi BBP Aydın İl Başkanı Abdulbaki BOZDEMİR açıkladı.

TOPLANTININ SONUÇ BİLDİRGESİ ŞÖYLE:

“Partimizin 29 Nisan 2018 tarihinde yapılan İl Başkanları Toplantısında; 24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili olarak; Partimizin Milletvekilliği Genel Seçimlerine tek başına veya ittifak yaparak katılması yönündeki hususları ile Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi/desteklenmesi hususları görüşülmüş, 22 Nisan 2018 tarihindeki Merkez Karar Yönetim Kurulu Toplantısında, bu hususlarla ilgili Partimiz adına görüşmelere katılmak, müzakere etmek ve karar vermek üzere Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ’ye verilen yetkiye, İl Başkanları olarakta "TAM DESTEK” verilmesine Oy Birliği ile karar verilmiştir.

Tüm İl teşkilatlarımızın Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan seçim takvimi doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili hazırlıklarını tamamlamaları hususları ele alınmış,ivedi olarak gerekli çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir.

Büyük Birlik Partisi ailesi olarak; 16 Nisan 2017 Tarihinde ki sistem değişikliği ve akabinde TBMM'ye sunulan uyum yasası paketleri ile, bunların sonucunda oluşan "Cumhur İttifakı'nın" yanında durma kararlılığımızı bir kere daha vurguluyor, Partimizin kuruluşundan bu güne kadar Büyük Türk Milletinin hizmetinde ve milli iradenin, sivil demokratik siyasetin, büyük bir inanç ve kararlılıkla yanında olmaya devam edeceğini değerli kamuoyumuzla paylaşıyoruz.

Cennet Vatan olarak milli ve yerli duruşun son derece önem arz ettiği tarihi bir eşikte bu kutlu davaya omuz vermek için, 27. Dönem BBP'den Milletvekili Adaylığı için başvuru dilekçemizi BBP genel merkezimize sunmuş bulunmaktayız.

24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacak olan seçimlerin, Vatanımıza, Milletimize, Türk ve İslam coğrafyasına, siyasi partilerimize ve tüm adaylara hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Sepetim