0.542. 537 86 70

Başkan Özcan’a suç duyurusu…

Nazilli’de İYİ Parti eski delegesi İsmail Taşan, Sosyal Medya üzerinden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı eleştirdiği için, evine gelen Başkan’ın personelleri tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Taşan Karakola giderek Belediye Başkanı Özcan ve personeller hakkında şikâyetçi oldu.

2020-05-26

HABER: MURAT GÜRKAN

Nazilli’de Geçtiğimiz Mart ayında Partisinden istifa eden İYİ Parti eski delegesi İsmail Taşan, dün akşam saatlerinde ikamet ettiği Karaçay Mahallesindeki evinin kapısının çalındığını söyledi. Kapıyı açtığında Belediye Personeli olan Kayınbiraderi S. M.’in sokağın başında bekleyen iki belediye personelini göstererek “Gel seninle konuşacağız” dedikten sonra yanlarına gittiğinde diğer iki kişiden birinin kendisine “Sen kimsin ki Kürşat Başkan Hakkında yorum yapıyorsun” diyerek tehdit ettiğini iddia etti.

Bunun üzerine eve döndüğünü ve 155’i arayarak ihbarda bulunduğunu söyleyen Taşan, polislerin geldiğinde Belediye Personelinin gitmiş olduğunu ileri sürdü.

Daha sonra Hürriyet Polis Merkezine giden Taşan “Personellerini gönderip kendisini tehdit ettirdiği” iddiasıyla Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Personeller hakkında şikayetçi oldu.

BELEDİYE PERSONELLERİNDEN YALANLAMA

Taşan’ın şikayeti üzerine karakola davet edilen Belediye personellerinin tehdit iddialarını kabul etmeyerek Taşan hakkında “İftirada bulunduğu” iddiasıyla şikayetçi oldukları öğrenildi.

Karakoldaki ifadelerinde, Sosyal Medya üzerinden Mahallenin yaban otlarından geçilmediği üzerine yorum yapan Taşan’la görüşmek için evine gittiklerini doğrulayan Belediye Personellerinin; “Bugün nöbetçiydik, Kendisinin yaptığı yorum üzerine otları temizlemek için gittik, nerenin temizlenmesi gerektiğini sormak için de kapısını çaldığımızda, içeri girip kapıyı kapattı ve bu sırada  polisi aramış. Kendisini tehdit etmedik, şikayetçi olduğu otları temizlemek için gittik, bize” dedikleri öğrenildi.

ÖZCAN’IN OLUP BİTENLERDEN HABERİ YOKMUŞ!

Yaşanan olayın ardından Taşan, “adamlarına tehdit ettirdiği” iddiasıyla, Belediye Başkanı ve personeller hakkında şikayetçi olurken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yaşanan olaylardan haberinin olmadığı söyledi.

Sepetim