0.542. 537 86 70

Başkan Günel’e kumpas tutmadı..

Kuşadası ilçesinde, yazar Ergün Poyraz'ı darbettikleri iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 6 kişiden 5’i tutuklandı, 1 kişi de serbest bırakıldı... Savcılığın soruşturması Ömer Günel'i karalama kumpasını da gözler önüne serdi... Ergün Poyraz’ın Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkındaki iddiaları asılsız ve iftira çıktı.

2022-04-16

Ergün Poyraz’ın Ömer Günel hakkında ortaya attığı iddiaları soruşturmaya girmedi.

Kuşadası’nda, yazar Ergün Poyraz'ı darbettikleri iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 6 kişiden 5’i tutuklanırken, 1’i serbest bırakıldı.

Öte yandan edinilen bilgiye göre; olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında toplanan delil ve alınan ifadeler sonrası oluşturulan dosyada, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve firmaya verilen ihalelerle ilgili bir suçlamanın yer almadığı öğrenildi.

Kumpas tutmadı, ihale iddialarını mahkeme dikkate almadı...

Polisin ayrıca tutuklanan 5 kişinin ev ve iş yerlerinde yaptığı aramalarda, Poyraz’ın ‘belediyeye verdiğim dilekçeler, gözaltına alınan firma yetkililerinin ev ve arabalarından çıktı’ iddiasına ilişkin resmi bir belgeye rastlamadığı öğrenildi. Konuyla ilgili Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yaptığı açıklamada yaşananları kumpas olarak değerlendirmişti.

5 kişi yaralama ve mala zarar verme suçundan tutuklandı..

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 kişi adliyeye sevk edildi. Hâkim karşısına çıkarılan Zana Bagı, Turan Bagı, Rüzgar Bagı, Serdar Bagı ve Vural Çelik ‘kasten yaralama’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından tutuklanırken, Afganistan uyruklu Ramazan A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sepetim