0.542. 537 86 70

Başkan Atay’dan örnek proje...

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay seçim vaadlerinden biri olan “Efe Bakkal” projesini, Girne Mahallesi Girne Bulvarı No: 63 adresinde gerçekleştirdi. Başkan Atay, “Efe Bakkal”ın bir örneğini de Adnan Menderes Bulvarı’nda Menderes Parkı içerisinde gerçekleştireceklerini söyledi.

2021-04-08

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay insan odaklı projeleri ile dikkat çekmeye başladı. Başkan Atay Efeler halkına söz verdiği seçim vaadlerinden biri olan “Efe Bakkal” projesini, Girne Mahallesi Girne Bulvarı No: 63 adresinde gerçekleştirdi.

“Örnek bir proje” olarak gösterilen ve hem vatandaşların hem de yerel üreticilerin yüzünü güldürecek “Efe Bakkal Projesi”nin açılışı, törenle gerçekleşti.

Başkan Atay açılış konuşmasında, Efe Bakkal’ın marketlere veya bakkallara rakip olmadığına vurgu yaptı. Efe Bakkal’ın ilçedeki bakkal veya marketlere karşı kurulmadığını, nostalji olarak çocukluklarındaki mahalle köşelerinde bulunan bakkalların anısına “Efe Bakkal” ismini seçtiklerini kaydeden Başkan Atay, “Efe Bakkal’da marketlerde satılan sigara, deterjan gibi ürünlerin değil; kadınların ve yerli üreticilerin emekleriyle üretilen ürünler satılacaktır” dedi.

Seçimden önce verdiği bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Efe Bakkal’ın bir örneğini de Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan Menderes Parkı içerisinde gerçekleştireceklerini söyledi.

“TARIMSAL ÜRÜN FABRİKAMIZI KURACAĞIZ..”

Satışı yapılan ürünlerin üretilmesi için Tepecik Mahallesi’nde inşası tamamlanan Tarımsal Ürün Fabrikası’nı faaliyete geçireceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Atay, “Tarımsal Ürün Fabrikamızın makineleri kısa zamanda gelecek ve çok yakın bir zamanda üretime geçeceğiz. Bu fabrikada pozitif ayrımcılık gerçekleştirerek yalnızca kadınları istihdam edeceğiz. Efeler ilçemizin kadınlarının ürettiği ürünler, yalnızca Efe Bakkallarda veya yalnızca ülkemizdeki bakkallarda veya marketlerde satılmayacak. Kadınların ürettiği ürünleri Dünya’ya ihraç edeceğiz. Bu konuda Efeler’in kadınlarına olan güvenim tam. Efe Bakkalımız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Sepetim