0.542. 537 86 70

Başkan Atay’dan 2’nci ücretsiz psikolojik destek merkezi..

İnsan odaklı projelerini art arda hayata geçiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efelerlilerin ücretsiz psikolojik destek alabilecekleri kentteki ikinci merkezi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

2022-01-20

İlki Hasanefendi Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl şubat ayında hizmete giren Kadın Aile Çocuk Psiko-Sosyal Destek Merkezi’nin ikincisi Zafer Mahallesi’nde açılacak. Merkez de Beslenme Danışmanlığı hizmeti de verilecek. Efeler Belediyesi tarafından yalnızca kadınların hizmetine açılan ve Aydın’da bir ilk olma özelliği taşıyan Hanımevi’nin üst katı, Kadın Aile Çocuk Psiko-Sosyal Destek ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi olarak hayat bulacak.

BAŞKAN ATAY’DAN UMURLU ZİYARETİ..

İnsan odaklı projelerin hayata geçirilmesi yanı sıra mahalle ziyaretlerini de aksaksız sürdürerek vatandaşın sorun ve taleplerini yerinde tespit eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay son olarak Umurlu Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle ziyaretleriyle sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atay, Umurlu halkının talep ve isteklerini yerinde dinledi. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Umurlu’da gerçekleştirdiği yol yenileme çalışmaları için teşekkür eden mahalle sakinleri, Başkan Atay ile oldukça sıcak bir ortamda sohbet etti. 

Efelerli vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelmeye devam edeceğini belirten Başkan Mehmet Fatih Atay, Umurlu’daki mesaisinde esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Sepetim