0.542. 537 86 70

Başkan Atay’dan minik öğrencilere sürpriz..

Eğitim alanındaki çalışmalarına devam eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Ovaeymir İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere sürpriz yaptı. Başkan Atay, öğrencilere, zekâ gelişimine olumlu katkı sağlayan akıllı oyun seti hediye etti.

2021-10-05

Koronavirüs salgını öncesinde Efeler ilçesindeki öğrencilerle çeşitli programlar kapsamında bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yüz yüze eğitimin başlamasının ardından ilçedeki öğrencilerle tekrar buluşmaya başladı.

Ziyaret ettiği Ovaeymiri İlkokulu’nda büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Atay, öğretmenlerin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü kutlarken öğrencilere de akıl oyun seti armağan etti.

Tüm öğretmen ve öğrencileri 6 Ekim Çarşamba günü (yarın) açılışı yapılacak olan Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı’na davet eden Başkan Atay öğrencilere, “Sizin gelişiminiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Sporda, sanatta yeteneklerinizin ortaya çıkması ve geliştirilmesi gereken olanakları size sağlayacağız. Sizden sadece derslerinize iyi çalışmanızı, öğretmenlerinizin ve anne-babalarınızın sözlerini dinlemenizi istiyorum. Sizin iyi yetişmeniz için çalışmak da bizim görevimiz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Başkan Atay, ziyaret anısı olarak öğrencilerle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sepetim