0.542. 537 86 70

AYESOB seçimi yapıldı…

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) 32’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Selahittin Çetindoğan yeniden başkan seçildi.

2018-05-07

Kongrede Muhammet Ali Künkçü ve Selahittin Çetindoğan başkanlık için yarıştı. Seçim sonucunda Selahittin Çetindoğan 335, Muhammet Ali Künkçü 211 oy aldı.

Divan Başkanlığı Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Etem Aykut Yenice’nin kongreye, AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem,  Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner kurum müdürleri delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını AYESOB Başkanı Selahittin çetindoğan yaptı. Çetindoğan, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Odalarımızın kurum haline gelmesi ve üyelerimizin bizi bir kurum gibi görmesi için çalışmalara devam etmek ve bir sonuca varmak için adayım. Kongremiz Esnafımıza ve Aydın’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Konuşmasında, “Değişim ve gelişim” mesajları veren Muhammet Ali Künkçü, AYESOB’un 140 bin kişilik aile olduğuna dikkat çekerken yönetimin faaliyet raporunu “Mevcut yönetiminin faaliyet raporu okunduğunda hizmetlerin 140 bin kişiyi kapsamadığını anladık. Biz yönetime siçilirsek AYESOB’da hizmeti ön planda tutan değişim ve gelişimi başlatacağız” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Selahittin Çetindoğan, rakibi Muhammet Ali Künkçü’yü salondakilere alkışlattı. Demokrasinin olmazsa olmazları olduğunu kaydeden Çetindoğan, “Muhammet arkadaşımız seçilirse o benim başkanım, ben seçilirsem ben onun başkanıyım” dedi.

Daha sonra seçime geçildi.

550 delegenin oy kullandığı seçim sonucunda Selahittin Çetindoğan 335 olarak yeniden başkan seçilirken rakibi Muhammet Ali Künkçü 211 oy aldı.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Selahittin Çetindoğan (Başkan), Semih Özmeriç, Metin Uyar, Hasan Eyefçi, Kamil Tavil, Nuri Şimşek, Mehmet Karadeli, Mehmet Gül, Ahmet Çalım.

DENETİM KURULU:

Mahmut Arslan, Hayrettin Türemen, Ali Ongan, Uğur Anbarlı, Halil Bilgen.

DİSİPLİN KURULU:

Zühtü Şengün, Fatih Yıldırım, Şenol Şahir, Tunay Öktem, Mehmet Akyol.

AYESOB seçiminin Aydınımıza ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diler Selahittin Çetindoğan başkanlığındaki yeni yönetime görevlerinde başarılar temenni ederiz..

Sepetim