0.542. 537 86 70

Aydın Valisi Köşger’e soru?

Sayın Vali Köşger… Şu an hiçbir resmi sıfatı bulunmayan ve sade vatandaş konumunda olan Atilla Koç sizin yanınızda hangi sıfat ile oturuyor?

2018-11-17

Çiftlik Jeotermal Sahası’nın işletme hakkı için çıktığı ihalede kamu kaynaklı şirketlerin katılımını engelleyen Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, bu defa da Aydın Valiliği’nde yapılan bir toplantıda hiçbir resmi ve siyasi sıfatı olmayan 59. Hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’u yanıbaşına oturtarak proje sunumu gerçekleştirdi. Bu durum Aydın Valiliği’nin resmi Twitter hesabından da kamuoyuna duyuruldu.

14 Kasım 2018 günü Grup Pera isimli şirket yetkilisi Oğulcan Hapoğlu tarafından bir proje sunumu yapıldı. Sunuma Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ile birlikte 59. Hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da katılırken bu topantıda Atilla Koç Vali Köşger’in yanında oturdu.

VALİ KÖŞGER’E SORU?

1) Sayın Vali Köşger… Şu an hiçbir resmi sıfatı bulunmayan ve sade vatandaş konumunda olan Atilla Koç’u siz bu proje sunum toplantısında hangi sıfat ile yanınıza oturttunuz?

Sepetim