0.542. 537 86 70

Aydın eşkıyaya teslim..

Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy.. Eşkıya devletin polisine saldırır, kaymakamlık basar, adliyelere adam yığar, her türlü rüşvet - yolsuzluk - sapkınlık içinde fink atarken, eşıkıya bozmasına atılan üç beş tokadı kınayıp, eşkıya için tek kelime etmeyen ve de tek yaptırımda bulunmayan Vali olarak tarih yazacak sizi.

2021-07-09

Şaka değil, Yunan zulmünden sonra en karanlık günleri yaşıyoruz.

Aydın'da devlet şeklen var, resmen eşkıyaya hami...

Eşkıyadan kimi kast ettiğimiz belli.

Didim Belediye Başkanı etiketli, evinde grup zinası yapıp kasede çeken, mahkemede önce reddedip sonra kabul eden, toplu tecavüzden yargılanma yolu açılan, yolsuzluk - rüşvet batağına saplanmış, gayri ahlâkilikleri dillere destan, salgın yasaklarında meyhane açtırıp alemlere akan, polislere sövüp saldıran, adliyeler önüne baskı kurmak için gariban taşeronları yığan, Kaymakamlık konutlarını basan, kendi evini kurşunlatıp suçu başkalarına yıkmaya kalkışan, “burada devlette benim, asayiş de benim, belediye başkanı da, komutan da, hakim de, savcı da benim” diyen Kadıköylü Atabay'ı, resmen ipek kumaşlara sarıp korumaya devam ediyorlar.

Sağolsun Sayın Aydın Valisi bu belediye başkanı etiketli eşkıyaya sinek konsa kınıyor fakat onun yaptıkları karşısında tek kelime yok.

Bu memlekette PKK - FETÖ devlet kurumları basardı, şimdi Atabay denen eşkıyadan bozma belediye başkanı basıyor, tık yok şehirde tık.

Bildiğiniz eşkıya düze inmiş, devlet himayesinde at koşturuyor.

Yüzlerce milyonluk yatırım yapanlar rüşvet vermeyince adamların otelleri mühürleniyor, sebebi hep aynı.

Adamlar ruhsat başvurusu yapıyorlar, armudun sapı üzümün çöpü insanların ruhsatları verilmiyor, sonra tam sezon ortası gidip oteller mühürleniyor.

Bravo Sayın Aydın Valisi bravo...

Gariban köylüler jeotermal için yürüyecek olur, gösteri yasağı.

Eşkıyadan bozma belediye başkanı etiketli şahıs kaymakamlık basar, polise söver, adliye önüne adam yığar, her türlü imar - iskâna aykırı yapıya rüşvet karşılığı geçit verir, ihale yolsuzlukları diğer yanda, ölüme sebebiyet bu yanda ama Atabay denen şahıs, Sayın Aydın Valimizin pek datlısı, kıymetlisi.

Adaletiniz ve Devlet adamlığı anlayışınız bu mu Sayın Aydın Valisi..

Sayın Vali...

Bu Atabay denen eşkıyadan bozma belediye başkanı etiketli şahsın yanındaki köprü altı çocukları Orman - Ordu - Milli Emlak arazilerini işgal ederken, üzerine sahte evraklarla kaçak villa dikerken, hazine arazileri talan edilirken, sesinizi pek duyamadık.

Bu tavır var ya bu tavır, yüzlerce yıldır işte Zeybekleri dağa çıkaran tavır.

Azınlıkların ezdiği Müslüman - Türk çocuklarını koruması gereken devlet erkânı azınlıklarla iş tutup zulme ortak olunca işte o zaman başladı ihkak-ı hak süreci.

Şunu iyi bilin...

Burası Zeybek yatağı ve iyilik de unutulmaz kötülük de.

Rahmetli büyüğümüz Recep Yazıcıoğlu da unutulmaz, Hüseyin Avni Coş gibi Valiler de.

Emin olun sizler de pek hoş seda bırakmayacaksınız bu şehirde Sayın Vali.

Eşkıya devletin polisine saldırır, kaymakamlık basar, adliyelere adam yığar, her türlü rüşvet - yolsuzluk - sapkınlık içinde fink atarken, eşıkıya bozmasına atılan üç beş tokadı kınayıp, eşkıya için tek kelime etmeyen ve de tek yaptırımda bulunmayan Vali olarak tarih yazacak sizi.

Bizler sabırlı ve savaşçı adamlarız... Emin olsun siz eşkıyanın yanına bıraksanız, biz kamu vicdanı ve hukuk önünde bırakmayız bunları...

Sepetim