0.542. 537 86 70

AYDIN’DAKİ FETÖ’CULAR KİMLER?

FETÖ Terör Örgütü Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin içinde para musluğunun başında mı yuvalandı? Bizler Organize Suç kapsamında suç duyuruları yaparken Emniyet ve Yargı’da bu yapıyı koruyanlar kimlerdi?

2016-07-18

Darbeler gayr-i meşru hareketlerdir. Halkın oyu iler seçilmiş bir Hükümete yapılmıştır ve başarılı olsa da, olmasa da gayr-i meşrudur. Her türlü darbeye karşı olduğumuzu ifade ederek 15 Temmuz 2016 Cuma günü gecesi ülkemizde yapılmak istenen darbeye de karşı olduğumuzu vurgulamak isteriz.

Üç darbe görmüş biri olarak;

1960 İhtilali, Demokrat Parti iktidarına yapılmış ve kurulu düzen bozularak Başbakan Adnan Menderes, Bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan idam edilmişlerdi.

12 Mart 1971, Süleyman Demirel’in Başbakan olduğu Adalet Partisi’ni sarsmış, Başbakanın istifası ile sonuçlanmış, ülke badirelere düşürülmüştü.

12 Eylül 1980 ihtilali ile ülkede bütün siyasi çalışmalar ve sivil toplum örgütlerinin çalışmaları askıya alınmıştı. Yıllarca hapisler, mahkemeler ve cezalarla meşgul olunmuş, ülke ekonomik, siyasi, ahlaki, hukuki, ilmi karanlıklar içine sürüklenmişti.

28 Şubat 1997 YAŞ toplantısı kararları da yine ülkemizi kastı kavurdu. Post modern darbe olarak nitelenen bu girişimin açtığı yaralar gittikçe büyüdü, büyümeye de devam etmektedir.

15 Temmuz 2016 günü yaşadığımız darbe girişimi yapıldı. Ve halkın tüm siyasi partilerin, halkın ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin demokrasiye sahip çıkmasıyla yapılmak istenen darbe girişimi püskürtüldü, darbe önlendi ve demokrasi kazandı.

Darbe yapmak isteyenler bellidir. FETÖ Terör Örgütü’nün Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bu derecede güçlenmesi mutlaka sorgulanmalıdır.

FETÖ, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her kurumunda örgütlenmiştir. Uzantıları her ilde, her kurumda vardır ve hala etkili, kilit noktalarda görev yapmaktadır. Devletin istihbarat teşkilatı bu hainleri tek tek ayıklamalıdır.

Aydın da;

Siyaset ve FETÖ Örgütü’nün iç içe girdiği illerin başındadır.

10 yıldır, bizler bu paralel yapı denen ve sonradan bir terör örgütü olduğu açıkça ortaya çıkan yapıya karşı verdiğimiz mücadelede büyük bedeller ödedik. Detaylarına şu an girmek istemiyorum ancak şimdi gelinen noktada yüzünüze gülenler Aydın’da hala devlet kurumlarının, yargının ve bazı belediyelerin içinde etkin konumdadır. Bunların kimler olduğu elbette bilinmektedir ve tayin-terfi yöntemiyle etkin noktalarda görev yapmaktadırlar.

Gerek siyaset içinde, gerek devlet kurumlarında, gerek belediyelerde, gerekse iş dünyası içinde Devlet’e kumpas kuran bu hainler elbette hesap vermeli, ucu nereye dokunursa dokunsun yanlış yapan kim varsa temizlenmeli, cezalandırılmalıdır.

Dip Not:

FETÖ Terör Örgütü Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin içinde para musluğunun başında mı yuvalandı? Bizler Organize Suç kapsamında suç duyuruları yaparken Emniyet ve Yargı’da bu yapıyı koruyanlar kimlerdi? Çerçioğlu'nu gözaltına alınan FETÖ’cu savcılar ve hakimler mi koruyordu? Türkiye’de Özellikle CHP’li belediyelerde yapılandığı bilinen FETÖ, Aydın BŞB'de de yapılandı mı? Ordu, Yargı, Polis'ten sonra Belediyelerde ki FETÖ’cüler de mi sırada?

Aydın BŞB'ye yönelik uzun zamandır yolsuzluk konuları ile ilgili yapılacağı konuşulan operasyonu FETO’cu Yargı ve Emniyet mensupları mı engelliyordu?

Efeler Belediyesi’nde Fethullahçı Terör Örgütü üyeleriyle işbirliği içinde bulunanlar kimlerdir? Kimler bu örgütün Aydın’daki 1 numaralı isminin avukatlığını yaptı. Kimler, bu örgüt üyeleri ile imar ve rant ilişkisine girdi?

Bundan sonrası ne olacak? Bekleyip göreceğiz...

Ya bugün, ya yarın.

Sepetim