0.542. 537 86 70

Aydın’da şok olay…

CHP ÖRGÜTLERDEN SORUMLU ESKİ İL BAŞKAN YARDIMCISI GAZETECİ SERHAN SEYHAN KAR MASKELİ KİŞİLERİN SALDIRISINA UĞRADI... POLİS CHP'Lİ AYDIN BŞB'NİN GÜVENLİK ŞEFİ İLE BAZI ASKİ ELEMANLARINI BİLGİLERİNE BAŞVURULMAK ÜZERE EMNİYETE ÇAĞIRDI...

2018-05-12

Aydın CHP'nin önceki Dönem Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Gazeteci Serhan Seyhan İncirliova ilçesinde evinin önünde bıçaklı, gazlı, sopalı saldırıya uğradı.

Son günlerde Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu CHP'ye yönelik yazılarında ve paylaşımlarında yaptığı sert eleştirileri ile dikkat çeken www.aydinsafak.com yazarı Serhan Seyhan’a sabah ekmek almaya gitmek için evden çıktığı sırada kar maskeli iki kişi yüzüne gaz sıkarak sopalı bıçaklı saldırıda bulundu.

Vatandaşlar ve Serhan Seyhan’ın karşı müdahalesi üzerine kaçan saldırganlar çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından eşgalleri belirlenince kısa sürede İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakaladı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Polis, Seyhan'ın ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda saldırıyı gerçekleştirdiğini belirlediği biri gözcü toplam 3 kişiyi gözaltına aldı.

SALDIRGANLARAYDIN BŞB’DEN…

Aydın Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Şefi O.Ç ve ASKİ çalışanları olduğu belirlenen şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken saldıraya uğrayan Serhan Seyhan'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi elemanlarınca evinin ve kendisinin sürekli takip edildiğine dair daha önce Aydın Cumhuriyet Savcılığına müracaatı bulunduğu öğrenildi.

CHP Aydın İl eski Başkan Yardımcısı Gazeteci Serhan Seyhan son yazdığı FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklu olan ve ABD Başkanı Trump'un bırakılmasını istediği Papaz Brunson ile CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ilişkisi hakkında sorulardan oluşan bazı iddialar ortaya atmıştı.

BŞB YETKİLİLERİ SALDIRIYI RET ETTİ...

CHP'de geçen dönem Örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yapan Serhan Seyhan'a yapılan saldırının duyulması ve saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin BŞB ve ASKİ elamanları olduğu iddiası ile ilgili açıklama yapan BŞB yetkilileri bu saldırı iddialarının BŞB'yi karalamaya yönelik tamamem asılsız suçlamalar olduğunu savundular.

BŞB Başkan Vekili Avukat Evrim Karakoz, Serhan Seyhan'a yapılan saldırıyı BŞB ve ASKİ çalışanlarının yaptığına dair iddiaları araştırdıklarını ve bu konudaki iddiaların tamamen BŞB'yi suçlama ve karalama amacı taşıdığını belirterek, bu asılsız iddialarla ilgili hukuki süreci başlattıklarını açıkladı.

(Haber Merkezi)

Sepetim