0.542. 537 86 70

Aydın çöplüğünde girift ilişkiler.. (3)

Aydın BŞB Çevre Mühendisi Mehmet Emre Akoğlu EMANEGE şirketinde denetleme görevini neden yerine getirmiyor? EMANEGE'deki usulsüzlükleri neden görmezden geliyor?

2021-07-10

Sevgili okurlar..

Bu yazıda EMANEGE’deki girift ilişkileri ortaya çıkaracak sorulardan sadece bir kısmını soruyor, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bilgisi dışında gerçekleşen tüm usulsüzlüklerin karşısında nasıl bir tavır alacağını merak ediyoruz.

* Kuşadası’nda Katı Atık Tesis sorumlusu olduğu bildirilen Mehmet Ali Yılmaz ayrıştırılan çöpleri kime satıyor? Söke’de bir hurdacıya satılan ve kayıt dışı elden alınan parayı Ankara’ya kim, nasıl götürüp Levent Onuk’a teslim ediyor..

* Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bilgisi dışında

EMAN EGE ile Aydın Büyükşehir Belediye personeli arasında gelişen girift ilişkiler yumağın içinde usulsüzlüklere kimler göz yumuyor?

* EMANEGE şirketlerinde çalışacak personelin seçimi neden Büyükşehir Çevre Mühendisi Mehmet Emre Akoğlu tarafından yapılıyor? Akoğlu, şirket üzerinde neden çok etkili?

* Mehmet Emre Akoğlu EMANEGE şirketinde denetleme görevini neden yerine getirmiyor? EMAN’daki usulsüzlükleri neden görmezden geliyor?

* EMANEGE Muhasebecisi Mine Ençetin’in banka hesabı üzerinden kimlere para ödeniyor?

* EMANEGE Çevre Mühendisi Gülçin Aysan, hangi Aydın Büyükşehir Belediye bürokratına nerede, ne zaman, yüklü miktarda para teslim etti?

* Özlem Çerçioğlu ve Levent Onuk’un bilgisi dışında Aydın çöplüğüne sanayi atığı çöpler nereden getiriliyor? Pazarlık hangi Aydın Büyükşehir Bürokratı ve EMAN yetkilisi ile yapılıyor? Karşılığında kaç para alınıyor? Alınan para kimlerin arasında pay ediliyor?

* EMANEGE'deki girift ilişkilerde kurulan üçlü tezgâh nasıl işliyor?

* EMAN, sözleşmede yer alan yatırımları neden yapmıyor?

* Nazilli Terfi istasyonu neden yapılmıyor? Bu konuda EMAN ile Büyükşehir arasındaki yazışma neden gizleniyor?

* Levent Onuk neden şirketi bölüp mal kaçırıyor?

* EMANEGE'de imza yetkilisi öz yeğeni Gülçin Aysan, Haşmet Aysan’a her ay ne kadar ödeme yapıyor?

BUNUN GİBİ DAHA BİR ÇOK SORUNUN CEVAP BULACAĞI YAZIMIZ, ÇOK YAKINDA AYDIN ŞAFAK’TA.. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ..

Sepetim