0.542. 537 86 70

Aydın bu gafı konuşuyor…

AYDIN'IN MUSTAFASI'NIN 2. SIRADAN ADAY GÖSTERTTİĞİ BEKİR KUVVET ERİM, GENEL MERKEZİN MUSTAFA ELİTAŞ'INI BİLE TANIMAMIŞ... VE SORMUŞ "SEN KİMSİN, BEN SENİ TANIYAMADIM.?"... "SEN HELE BİR GEL ANKARA'YA, BEN SANA KİM OLDUĞUMU ANLATIRIM.."

2018-06-23

Aydın AK Parti kulisleri, MKYK Üyesi Mustafa Savaş tarafından, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yakın isim olarak bilinen Abdurrahman Öz'ün üzerini çizdirerek yerine aday göstertdiği belirtilen AK Parti Milletvekili listesinin siyasi ve ticari geçmişi nedeniyle en çok tartışılan ismi olan ikinci sıra adayı Bekir Kuvvet Erim'in, aday tanıtım toplantısı için çağrıldıkları Ankara'da Genel Merkez tarafından verilen kaynaşma yemeğinde Genel Başkan Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden biri olan, 64. Hükümette Ekonomi Bakanlığı da yapan AK Parti'nin Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a karşı yaptığı büyük gafı konuşuyor.

Partide, sadece gerek yerel, gerek genel ve bazen de teşkilat içi seçimlerde ortaya çıkması ile bilinen ve o kadar tanınan isim olan, 2. sıra adaylığı ile 24 Haziran büyük koşusu için yapılan bütün siyasi bahisleri yatıran Bekir Kuvvet Erim'in, aday tanıtımı için çağrıldıkları Ankara'da verilen kaynaşma yemeğinde İl Başkanı Ömer Özmen ve 8 milletvekili adayının bulunduğu Aydın masasına gelen Partinin en önemli isinlerinden biri olan AK Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ı tanımaması ve kendisine elini uzatan Elitaş'a "Pardon beyefendi ben sizi çıkaramadım, tanıyamadım, siz kimsiniz?" şeklinde soru sorması ile Miletvekili adayı olduğu partisine ne kadar "Fransız" olduğunu ortaya çıkarmış oldu.

MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve İl Başkanı Ömer Özmen'in ile birlikte Partinin tüm Milletvekili adaylarının bulunduğu masada Aydın'ın Mustafası'yım diyen MKYK Üyesi Mustafa Savaş'ın Aydın'ın doğu bölgesi için Genel Merkez tarafından iyi bilinen Abdurrahman Öz'ün yerine aday göstertdiği Bekir Kuvvet Erim ile Genel Başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en has adamlarından biri olarak bilinen ve sokakta vatandaştan fotoğrafını gösterildiğinde veya sorulduğunda 100 kişiden en az 99 kişinin tanıyacağı isim olan eski Ekonomi Bakanı, partisinin Gurup Başkan Vekili olan Mustafa Elitaş'a karşı yaptığı bu hitap bir anda hem Aydın masasında hemde çevrede bulunanlar arasında buz havası kestirdi.

Bu konuşmasıyla bir dönem çatısı altında Belde Belediye Başkanlığı da yaptığı partisine "Fransız" olduğu Partinin en önemli isimlerinden biri olan AK Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından da anlaşılan Bekir Kuvvet Erim'in kendisini yarın Milletvekili seçmek için sandık başına gidecek olan Aydın Halkının ne kadar tanıdığı ve kendisinin de Aydın halkını ne kadar tanıdığı Pazar akşamı sandıklar açıldığında kafalarda oluşan soruya cevap olacak.

Ancak Parti'nin ağır ismi Gurup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın kendisini bile tanımayıp "Pardon ben sizi çıkaramadım,siz kimsiniz.." diyen AK Parti Aydın İkinci sıra Milletvekili Adayı Bekir Kuvvet Erim'e "Hele sen bir Ankara'ya gel, ben sana kim olduğumu öğretirim..." sözleri ile esprili giydirmesi ise masada ve masa çevresinde bulunanlar arasında "ağlasak mı gülsek mi" ikilemi arasında ve yüzlerinde acıyla karışık bir tebessüm bıraktı.

(Hasan KADİFE)

Sepetim