0.542. 537 86 70

Aydın BŞB’ye operasyon hazırlığı...

FETÖ’cü Danışman Erkan Karaarslan’ın kadrosu Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndedir. O nedenle Aydın BŞB’de kuvvetle muhtemel bir FETÖ operasyonu kaçınılmaz hale gelmiştir. Yapılacak bir operasyon ile Aydın BŞB içindeki FETÖ yapılanması çökertilecektir.

2016-12-14

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da Danışmanı olan ve Mersin’de düzenlenen FETÖ Operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Erkan Karaarslan hakkındaki iddianame tamamlandı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başta Erkan Karaarslan olmak üzere 13 kişi hakkında hazırladığı iddianame Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesine sunuldu.

Öte yandan “FETÖ’nün Yerel Yönetimler İmamı olmak ve örgüte finans temin etmekten” yargılanacak olan Erkan Karaarslan’ın Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çalıştığı belediyelerdeki kadro yapılanması, Danışmanlık İhaleleri ve belediyelerden hortumladığı paralar da soruşturulmaya başlandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi sıkıntılı bir sürece girdi.

Yolsuzluk dosyalarının yeniden açılacak olması Özlem Çerçioğlu’nun başını çok ağrıtacak.

FETÖ’cü Danışman Erkan Karaaslan ve FETÖ’cü müfettişlerin kapattığı dosyalar İçişleri Bakanlığı müfettişlerince yeniden incelemeye alındı.

Başta EMAN Katı Atık İhalesi olmak üzere, Kent Meydanı ve Çevre Düzenlemesi, Mardan Su, 21 B ve 21 F ihaleleri, Otopark İhaleleri, Litera, Adliye Sarayı Yeri olmak üzere toplam 19 dosyanın nasıl aklandığı da müfettişlerin yapacağı incelemeler sonucunda yeniden açığa çıkacak.

Daha önce de yazdık.

Aydın BŞB’deki FETÖ bağlantısına ve yolsuzluklara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bizzat el koydu.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ve Mersin Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı şekilde gerçekleştirdiği operasyon yargılama aşamasına geldi dayandı. Mersin Savcılığı, Mersin BŞB’deki FETÖ yapılanmasına karşı titizlikle çalışma yürütürken Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı nedense şu güne kadar bu hassasiyeti gösteremedi.

Aydın BŞB’deki yolsuzluk ve usulsüzlük dosyalarının üzeri FETÖ’cü müfettişler, FETÖ suçlamasıyla ihraç edilen savcılar ve emniyet mensuplarının koruma kalkanına alınarak kapatıldı. Hatta Aydın Valisi dahi “Dosyaların içi boş” denilerek kandırıldı.

Biz, “FETÖ’cü Danışman Erkan Karaarslan’ın Merkez Üssü Aydın BŞB’dir” dedikçe yetkililer yazılanları duymazdan, görmezden geldiler. İşler Aydın’da “uhunetle, suhunetle” idare edildi.

Ne zaman İçişleri Bakanı Efkan Ala görevinden alınarak yerine Süleyman Soylu Bakan olarak atandı işlerin de rengi değişti.

Öncelikle Aydın BŞB’deki FETÖ bağlantılı yolsuzluk ve usulsüzlüklerin üzerini örten FETÖ’cü müfettişler meslekten ihraç edildi.

Ardın’dan Mersin’de FETÖ’nün belini kıran, yolsuzluk ile mücadelede önemli operasyonlara imza atıp hırsızlara göz açtırmayan Mersin’in başarılı Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı; Savcı değişiklikleri yapıldı.

Savcıların yaptığı çalışmalar sonucu önemli bilgi ve belgelere ulaştı.

Aydın’ı kendisine “merkez üs” olarak seçen Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ’cü Danışmanı Erkan Karaarslan Aydın Büyükşehir Belediyesi içine yerleştirdiği kadrosu ile belediyenin mali hizmetlerini, ihalelerini, bilgi işlem dairesini ve genel idaresini denetim altına aldı. Kendisi de her hafta Salı günleri Aydın’a gelerek Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüştü.

Özlem Çerçioğlu’nun etrafı deyim yerindeyse çember gibi kuşatıldı. Çerçioğlu, Belediye içindeki bu yapıyı başından atamadığı gibi Erkan Karaarslan’ın beyin kadrosu ile işbirliği içine girdi.

FETÖ’cü Danışman Erkan Karaarslan’ın bu kadrosu hala Aydın BŞB’yi yönetmektedir.

Bu kadroyu daha önce de yazdık.

Bir kez daha yazalım.

Bülent Bozbaş,

(Erkan Karaarslan’ın Aydın’daki 1 numarası.. Aydın BŞB Genel Sekreter Yardımcısı – Mali Hizmetler Daire Başkanı.)

Nermin Canyurt,

(Erkan Karaarslan’ın 2 numaralı elemanı, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı.)

Önder Yeğen,

(Öncesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri halen Müfettiş..)

A. Uğur Cebeci,  (Genel Sekreter.)

Vural Şahbenderoğlu,  (Genel Sekreter Yardımcısı.)

Ertuğrul Yamen.

(2014 yılında Özel Kalem Müdürü olarak işe başlatıldı şimdi Genel Sekreter Vekili.)

Sinan Yamen,

Eski Fen İşleri Daire Başkanı şimdi Makine İkmal Daire Başkanı.)

Özlem Bayraktaroğlu,

(Eski Daire Başkanı halen Genel Sekreter Yardımcısı.)

Alaaddin Özçelik,  (Destek Hizmetleri Daire Başkanı.)

Mehmet Volkan Zeytin, (Mali Hizmetler Daire Başkanı.)

Figen Şenoğlu, (Bilgi İşlem Daire Başkanı.)

Pınar Gülmez Ağırbaş, (Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı.)

Ahmet İpek, (İnsan Kaynakları Daire Başkanı)

Hüsna Akkuş (Müfettiş.)

A Murathan Bayrı, (E Yöntem A.Ş çalışanı ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi.)

Özcan Korkmaz, (Genel Müdür Yardımcısı.)

Aygün Keçeci, (Destek Hizmetleri Daire Başkanı.)

Egemen Baş, (Stratejik Daire Başkanı.)

Tanju Topçu, (Abone İşleri Daire Başkanı.)

Hafize Duran, (Yatırımlar Daire Başkanı.)

Nurten Adlı, (İstimlak Daire Başkanı.)

Nuray Demirkol, (Mali Hizmetler Daire Başkanı.)

Hakan Olgaç, (İşletmeler Daire Başkanı.)

Mustafa Önal, (Arıtma Daire Başkanı.)

Erkan Karaarslan’ın Danışmanlık hizmeti verdiği 101 belediye içinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki gibi bir yapılanması yoktur.

Erkan Karaarslan FETÖ’nün Yerel Yönetimler İmamı olmaktan tutukludur.

Ancak kadrosu Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndedir.

O nedenle Aydın BŞB’de kuvvetle muhtemel bir FETÖ operasyonu kaçınılmaz hale gelmiştir.

Aydın’daki savcılarımızın da Mersin’deki savcılarımız gibi titiz bir çalışma yürüttüklerinden zerre kuşkumuz yoktur.

Soruşturmalar derinleştikçe Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ve Danışman Erkan Karaarslan’ın FETÖ tarafından nasıl korunduğu da netleşmeye başlamıştır.

Aydın’a gelen müfettişlerin FETÖ’cü oldukları ve meslekten ihraç edilen bu müfettişlerin sorunlu dosyaları kapattığı ortaya çıkmıştır.

Yanı sıra Mersin'de Erkan Karaarslan'ın tutuklanmasının ardından süren soruşturmalar aşamasında Karaarslan'ı korumak için delil yok etme, delillere yönelik bilgileri Erkan Karaarslan taraftarlarına aktarma ve oluşturulan sahte hesaplardan bu konuların yandaş medyaya yansıtılarak savcılar, polisler, siyasetçiler, gazeteciler hakkında kumpasa dayalı sahte evraklarla karalama kampanyası başlatılmasına yol açan FETÖ'cü polisler de yakalanarak meslekten ihraç edilmişlerdir.

Şu an Terörle Mücadele (TEM) ve Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri iki ayrı koldan çalışmalarını titizlikle yürütmektedir.

Soruşturmaların tamamlanması an meselesidir.

Aydın BŞB’ye yönelik hummalı bir operasyon hazırlığı derinden hissedilmektedir.

Yapılacak bir operasyon ile Aydın BŞB içindeki FETÖ yapılanması çökertilecektir.

O günler çok yakındır…

 

NOT: 10 Eylül'de kalema alınan bir yazı...

http://www.aydingundem.net/aydin-bsb-deki-feto-cu-erkan-nin-kadrosu-h4929.htm

Sepetim