0.542. 537 86 70

Aydın BŞB’nin FETÖ bağlantısı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde FETÖ’nün başını çeken Danışman Erkan Karaaslan’ın belediyeyi yöneten üst düzey bürokratlarla kol kola olduğunu bilmeyen yok.

2016-07-25

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır oluşturduğu “Korku İmparatorluğu”nda, şimdi “Korku” sırası “Korku İmrapatorluğu”nu kuranlara geldi.

İlk OHAL Kararnamesi yayınlandı. Gözaltı süresi bir aya çıkarıldı.

Her şey sıra ile gidiyor…

Devletin tüm birimleri teyakkuz halinde FETÖ’ye savaş açtı.

Devletin tüm kurumlarından Fettullahçı Terör Örgütü üyeleri bir bir ayıklanıyor.

Emniyet, yargı, askeriye v.d kurumlarda yapılan şok gözaltılar sonrasında Fettullahçı Terör Örgütü’ne bir darbe de belediyelerde yapılmaya hazırlanılıyor.

Özellikle CHP’li Belediyelerde yuvalanan bu örgüt,

Yıllardır yazıp çiziyoruz..

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde de var…

Aydın ilinde de, başta Valilik olmak üzere Adliye, Emniyet Müdürlüğü, Askeriye, Mili Eğitim Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve diğer kurumlarda FETÖ örgütü ile doğrudan veya dolaylı ilintisi olanlar gözaltına alınıyor, tutuklanıyor ve kimileri de görevlerinden uzaklaştırılıyor.

Sanıyor musunuz ki;

Aydın Büyükşehir Belediyesi bu operasyonun dışında tutulacak.

İstanbul, Kocaeli ve diğer belediyelerde olduğu gibi Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde de paralel yapı ile ilişkileri süren, belediyenin imkânlarını kullanarak paralel yapıya imkân tanıyan, finans sağlayan çok sayıda bürokrat topun ağzında… Devletin arşivlerinde bulunan bu kayıtlar ve isimler için düğmeye basılması an meselesi…

Biz bu örgütlenmeye vakti zamanında ne demiştik…

“Şebeke Modeli…”

Hatta bu paralel şebekenin başının Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Danışmanı Erkan Karaaslan olduğunu avaz avaz bağırmıştık…

Bir yılı aşkın zamandır yazdık, geçen gün de yazmıştık:

“Aydın Büyükşehir Belediyesi içinde paralel bir yapılanma var.. Büyükşehir Belediyesi’ni Özlem Çerçioğlu değil, bu paralel yapı yönetiyor..” diye…

AYDIN BŞB’DEKİ “ŞEBEKE MODELİ” (Diğer adı paralel yapı) ÖZÜNDE, BİR ÇIKAR GURUBU OLUŞTURARAK KANUN VE MEVZUATIN TÜM İNCE AYRINTILARINDAN, HATTA BOŞLUKLARINDAN YARARLANARAK, ADETA YASAL GİBİ GÖRÜNEN BİR SOYGUN DÜZENİNE DÖNÜŞÜYOR… Ve Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu da kullanarak belediyenin finans kaynaklarını sömürüyor.

İşte bu paralel yapı, Danışman Erkan Karaaslan vasıtası ile Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde tam olarak yerleşmiş durumda…

Peki Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki paralel yapıyı koruyup kollayan, haklarında onlarca soruşturma açılırken bilgi sızdıranlar kimlerdi?

15 Temmuz darbesinin ardından kimler olduğu artık net bir şekilde açığa çıkmıştır…

Bir ayağı valilik içinde, bir ayağı yargıda, bir ayağı emniyette Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki paralel yapıyı koruyup kollayan, bilgi sızdıran ve Fettullahçı Terör Örgütü Üyesi olduğu tespit edilenlerin bazıları gözaltına alınmış, bazıları tutuklanmış bazıları da görevlerinden uzaklaştırılmıştır.

Şimdi sıra bu örgütün Aydın Büyükşehir Belediyesi içindeki uzantılarına gelmiştir.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde başta Özlem Çerçioğlu olmak üzere Danışmanı Erkan Karaaslan ve bazı bürokratların paralel yapının ayağındaki hakim, savcı, emniyet mensupları ile organize bir şekilde istişare yaptıkları ve bu yolla bir çok belgenin imha edildiği biliniyor.

Şimdi bu bağ koptu…

Yolsuzluk, usulsüzlük ve yazdığımız onlarca ihbar niteliğindeki her yazı nedeniyle bizler ifade için köşe bucak süründürülürken, “organize suç” dosyaları mekanizma içinde ya savsaklandı, bazıları rafa kalktı, bazılarında da suç oluşturulacak belgeler kurulan ilişkiler sonucu yok edilerek suç unsurları ortadan kaldırılmaya çalışıldı.

Gelişmeler gösteriyor ki artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde FETÖ’nün başını çeken Danışman Erkan Karaaslan’ın belediyeyi yöneten üst düzey bürokratlarla kol kola olduğunu bilmeyen yok.

Her iş, her akıl “şebeke”nin başı Erkan Karaaslan’dan çıkıyor ve bürokratlar da emir haline getirilen talimatları uyguluyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan üst düzey yöneticilerin neredeyse tamamına yakını Çerçioğlu’nun danışmanı Erkan Karaarslan’ın ya akrabası ya da eski bir çalışanıdır.

Onların bilgisi dışında hiçbir iş ve işlem yapılamaz.

İhalelere karar verenler onlar…

Para trafiğinin başında onlar…

Kaynakları sömüren onlar…

Belediyeyi ve şirketlerini yönetenler de onlar…

İsimleri tek tek yazarak yazıyı şişirmek istemiyoruz…

Erkan Kaaslan’ın köşe başlarına getirdiği isimlerin çoğunun Fettullah Gülen Cemaati’ne mensup olduğunu belediye içinde bilmeyen yoktur.

Aydın Büyükşehir Belediyesi içinde örgütlenen bu yapı acilen tasfiye edilmelidir.

Sepetim