0.542. 537 86 70

Aydın AK Parti’de ilişki durumu: Karışık!..

ADAYA BAK ADAYA... PARTİ BİNASINDAN REİS'İN POSTERLERİNİ İNDİRTİP KENDİ POSTERLERİNİ ASTIRDI.. PARTİDEKİ REİSCİLER VE GENÇLER BU DURUMA TEPKİ GÖSTERİP ADAYIN POSTERİNİ İNDİREREK YENİDEN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN FOTOĞRAFINI ASTI.. ANCAK CUMURBAŞKANI ERDOĞAN'IN DAHA ÖNCE ASILAN VE ADAY TARAFINDAN İNDİRİLEN POSTERİ YIRTILDIĞI İÇİN REİSİN YENİ POSTER ASILDI…

2018-06-14

Milletvekili listelerinin belirlenmesinin ardından Aydın AK Parti'nin hem teşkilat içerisinde, hem de siyasi kulislerde tartışılan ve aday gösterilmesine kardeşi de dahil aile yakınlarının FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alınması nedeniyle sert eleştiriler getirilen isimlerden biri olan Aydın AK Parti'nin Batı Bölgesi’nden 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Yavuz'un Söke Parti İlçe Teşkilatının bulunduğu binada asılı bulunan AK Parti'nin Kurucusu, Genel Başkanı, Lideri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki cephedeki posterlerini taraftarlarına indirterek kendi posterlerini astırtması Aydın AK Parti Teşkilatlarında ve Partililer arasında infiale yol açacak boyutta tepkiye neden oldu.

Daha önce Partisinden Söke Belediye Başkan adayı da olan ve Aydın'da bir basın kuruluşu tarafından düzenlenen "Yılın Başarılı Belediye Başkanı.." anketinde MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile çekişen CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na oy verdiği ortaya çıkan ve parti kulislerinde seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde, AK Parti'ye ve Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı tepki gösteren bazı vatandaşlara "Erdoğan'a oy vermiyorsanız, bana verin..." dediği iddia edilen AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Yavuz'un Söke İlçe Teşkilatı binasında parti yönetimi tarafından asılan Erdoğan Posterlerini herkesten habersiz taraftarlarına indirterek, kendi posterlerini astırtmasına büyük tepki gösteren parti içindeki Reisci kanat ve Partili Gençler, saatler sonra adayın posterlerini indirerek Parti'nin Kurucusu, Genel Başkanı, Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini yeniden astı...

Ancak Parti'nin Milletvekili posterlerinin asılması için indirilen Recep Tayyip Erdoğan Posterlerinin parti binasından indirilmesi sırasında adayın taraftarlarının özensizliğinden yırtılması nedeniyle yaptırılan yeni poster asıldı.

(Hasan KADİFE)

AK Parti Söke İlçe Binası'nda önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu posteri asılıydı..

AK Parti 3. Sıra Adayı Metin Yavuz Reisin posteri indirilerek yerine kendi posterini astırdı...

AK Parti Söke İlçe Binası'nın gece görüntüsü.. Binanın her iki cephesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri asılıydı..


AK Parti'deki Reis taraftarları Metin Yavuz'un posterini indirerek, taraftarlarınca sökülürken yırtılan önceki Reis posterinin yerine yenisini yaptırarak astılar..

 

 

 

Sepetim