0.542. 537 86 70

Aydın’a geldi, gözaltına alındı…

Beyaz Perdenin Ünlü Oyuncusu İlyas Salman Aydın'da çekilecek “Trendeki Yolcu” filminin tanıtımı için geldiği Aydın’da gözaltına alındı

2016-10-24

Beyaz Perdenin Ünlü Oyuncusu İlyas Salman Aydın'da çekilecek “Trendeki Yolcu” filminin tanıtımı için Aydın’a geldi. Aydın BŞB’ye ait Zincirli Han Otel’de çekilecek filmin tanıtımı Aydınlı basın mensuplarına verilen bir yemekle tanıtıldı.

Aydın’ı tanıtacak olan ve tamamı Aydın yöresinde çekilecek olan filmin çekimine belediyeler dahil Aydınlı hiçbir kurum destek vermezken Ada Filmin çekimine hazırlandığı film için start verildi.

Zincirli Han Otel’de tanıtım için toplanan filmin oyuncuları basının karşısına çıktı.  Hamit Şahin’in yazıp yönettiği “Trendeki Yolcu” Genel Koorinatörlüğünü Erol Saraç yapıyor.

1980 ve 1990’lı yıllar döneminde gerçek hayatta yaşanmış bir aile dramını konu alan filmin hikayesinde kayıp olan birisinin ailesinin yaşadığı durumu, dramı gözler önüne seriyor.

Film tamamen hayatın akışı içinde yaşananları değişik açıdan, objektif bakış açısıyla ele alarak toplumsal mesajlar veriyor.

Filmin başrol oyunculuğunu Ünlü Sinema Sanatçısı İlyas Salman yapıyor. Diğer oyuncu kadrosu ise şöyle: Orhan Aydın, Neslihan Acar, Muharrem Erdemir, Coşkun Kemer, Şengül Kozcu, Bekil Alnıak, Zeki Varıl, Cemal Aydın Özpolat, Mustafa Kavruk, Mustafa Or, Şükran Çağman, Levent Öcal, Mesut Çınar, Davut Çağlar, Abdullah Özdemir, Mustafa Benli.

GÖZALTINA ALINDI...

Basın mensuplarına verilen tanıtım yemeğinde tatsız bir de olay yaşandı. Filmin tanıtımı içini Aydın’a gelen Ünlü Sinema Sanatçısı İlyas Salman, içki ruhsatı olmayan mekanda alkol alınca Zincirli Han Otel&Restoran çalışanları tarafından şikayet edildi. Şikayet üzerine mekana gelen Efeler Polis Merkezi ekipleri İlyas Salmanı göz altına aldı…

Sepetim