0.542. 537 86 70

Atabay polise saldırdı…

Atabay’ın polise saldırısı ve skandal anlar kameraya yansıdı. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çektiği görüntülere yansıyan Atabay “Devlet varsa buraya gelecek” diye bağırıp Kaymakama da küfürler ederek etrafına öfke saçtı...

2021-06-16

Yandaş medyanın günlerdir “Atabay’a sopalı saldırı” başlıklarıyla verip aklamaya çalıştığı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın saldırı olayı anında Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu ile birlikte zil zurna sarhoş olduklarının görüntüsü kameraya yansıdı. Böylelikle kamera kayıtlarının neden gizlenmeye çalışıldığı da ortaya çıktı.

Kamera görüntülerinin bir bölümünde Atabay’ın sarhoş vaziyette sağlık ekipleri birlikte olay yerine gelen polis ekibinden bir polis memuruna saldırdığı ortaya çıktı. 

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde kapalı olması gereken bir restoranda yemek yediği esnada 4 kişinin saldırısına uğrayan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın olay yerine gelen görevli sivil polisi yumrukladığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Ayakta durmakta güçlük çektiği görüntülere yansıyan Atabay’ın “Devlet varsa buraya gelecek” diye bağırıp etrafına öfke saçtığı anlar kaydedildi.

Atabay’ın polise saldırısı ve skandan anlar kameraya böyle yansıdı.

Lingi tıkla ve izle..

https://www.facebook.com/100058829382049/videos/212087620762216/

 

Sepetim