0.542. 537 86 70

Atabay, kan testinden neden kaçtı?

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI AHMET DENİZ ATABAY KENDİNE YAPILAN SALDIRIDAN SONRA GİTTİĞİ DEVLET HASTANESİ'NDEN DARP RAPORU ALMAK İSTEMESİ ÜZERİNE "KAN TESTİ YAPMADAN RAPOR VEREMEYİZ" CEVABINI ALINCA, KAN VERMEKTEN KAÇARAK HASTANEDEN AYRILDIĞI ÖĞRENİLDİ.. ATABAY, HASTANEDE KAN TESTİNDEN ACABA NEDEN KAÇTI? YOKSA UYUŞTURUCU KULLANDIĞI İDDİALARININ ORTAYA ÇIKMASINDAN MI KORKUYOR?

2021-06-15

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın darp olayı sonrası ilk gittiği hastahanede neden kan vermediği sorusu yanıtını arıyor.

Atabay'a yapılan saldırı sonrası olayın başlangıcından sonucuna kadar kamera kayıtlarının kamuoyuna sunulması beklenirken, yeni bir gelişme yaşandı.

Aydın Şafak'a ulaşan bilgilere göre;

Atabay kendisine yapılan saldırı sonrası ilk gittiği devlet hastahanesinde ALKOL TESTİ YAPTIRMAYIP KAN VERMEDİĞİ İÇİN, hastahane tarafından kendisine rapor verilmedi. Daha sonra ADÜ Hastanesi'nden, kan ve alkol testi yapılmadan darp raporu aldığı öğrenildi.

Atabay’ın ısrarla kan testinden neden kaçtığı sorusunun yanıtı merakla beklenirken, yeni bir gelişme olayı daha karışık hale getirdi.

Olay esnasında Atabay ile beraberindekilerle birlikte karşı tarafın da  alkollü oldukları, Atabay'ın husumet güttüğü şahıslara, “Hepinizi yakacağım” dediketen sonra olayların başladığı belirtiliyor.

Pandemi yasaklarına rağmen o mekânın neden açık olduğu tartışılırken, olay sonrası fotoğraflarda yer alan kahverengi renkli kadın çantası ve şalının kime ait olduğu merak konusu oldu.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu konuda yanlış bilgilendirildiği, gerçeklerin ört bas edilerek aktarıldığı hususunu, tüm vatansever CHP'liler, Millet İttifakı Üyeleri ve Türk Milleti'nin görüşlerine sunuyoruz.

Atabay’a dapr olayı sonrası fotoğraflarda yer alan kahverengi renkli kadın çantası ve şalının kime ait olduğu merak konusu oldu.

Sepetim