0.542. 537 86 70

Atabay’ı korumaya gücünüz yetmeyecek…

Halk arasında adı “Eşkıya başı”na çıkan Atabay hakkında açılan “terör soruşturması” başta olmak üzere yürümeyen soruşturmaları, süren davaları ve toplu tecavüz olayının üzerini hiç kimsenin örtemeye gücü yetmeyecektir.

2021-06-27

Büyük panikteler…

Toplu tecavüzden yargılama yolu açılan çete başını koruyanlar da panikte.

Pislikleri ortaya döküldükçe şaşkına döndüler..

Deştikçe işin ucu farklı boyutlara gidiyor.

Atabay merkezli Devlet -  siyaset - medya - iş dünyası içinde mafyalaşmış örgütlü yapı ortaya çıktıkça Didim’in nasıl işgâl altında olduğu daha iyi anlaşılıyor.

Devletin kurumları her şeyi biliyor..

Her şey kayıt altında..

* * *

Eyyy Atabay..

Sonsuza kadar o koltukta belediye başkanı olarak oturacak değilsin.

Sen ve Didim’de oluşturduğun çeten vakti geldiğinde o hesabı mutlaka vereceksiniz.

Başkanlık koltuğundan indiğin an seni koruyan yargı, devlet, siyaset, medya içindeki bağlantılarının hiç birini yanında göremeyeceksin.

Şu an seni koruyan yargı, işte o zaman çalışmaya başlayacak, yaptıklarınızın hesabını da ödeyeceksiniz.

Polislere söver, darp edersin, Kaymakamlık Konutunu basar Devletin Kaymakamına her türlü hakareti edersin hiç bir şey olmamış gibi yaşananları pişkinliğe vurup utanmadan bir de teşekkür edersin.

Ne yaparsanız yapın gerçeklerin üzerini örtemeyeceksiniz.

Halk arasında adı “Eşkıya başı”na çıkan Atabay hakkında açılan “terör soruşturması” başta olmak üzere yürümeyen soruşturmaları, süren davaları ve toplu tecavüz olayının üzerini hiç kimsenin örtemeye gücü yetmeyecektir.

Bunu da böyle bilmelisiniz.

Evinde grup zinası yapıp kaset çeken, toplu tecavüz olayında Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasının önü açılan, Şerefli Türk Polisine saldırıp küfürler eden, 15-20 kişilik grupla Kaymakamlık Konutu’nu basarak ağza alınmayacak hakaretler - tehditler savuran Atabay’ın görevden alınması gerekirken hala sahip çıkanlar sizler de unutmayın ki Allah’ın adaleti eninde sonunda tecelli edecektir.

Sizin gücünüz de Atabay’ı korumaya yetmeyecektir.

* * *

Sayın Vali’ye de bir çift sözümüz var.

Atabay’ın, Şerefli Türk Polisi’ne ve Kaymakam Konutuna yaptığı saldırı Türk Devleti’ne yapılan bir kalkışma ve başkaldırıdır. Sayın Vali.. “Biz devletiz” diyen eşkıya güruhuna karşı sessiz kalınmaz, hesabı sorulur, hesabı…

O nedenle bunun hesabını sormak Aydın’da Devlet’i temsil eden en büyük mülki amir olarak sizin görevinizdir. Bu hesabı da görevden alarak sorarsınız..

* * *

Yazarımız Metin Can yazılarında sık sık “Didim Belediye Başkanı olarak etiketlenen isyancı, aslında bir organizasyonun parçasıdır. Emniyet Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı’nda koruyucuları vardır… Gırtlağına kadar sapkınlığa batmış, her yanı vıcık vıcık yolsuzluk - usulsüzlükle dolmuş, eşkıya gibi devlete kafa tutmuş bir çete başını, Çin ipeğine sarıp, sırça bebek gibi koruyorlar” vurgusu yapıyor, devletin tek yetkilisinden ses çıkmıyor.

Devlet Didim’de bu kadar mı aciz kalıyor?

* * *

Didim’de yaşanan olaylar AK Parti’li bir belediyede yaşanmış olsaydı acaba nasıl olurdu düşündünüz mü? Alimallah muhalefet o belediye başkanını tefe koyar oynatırlardı.. Hatta, AK Parti teşkilatları hiç affetmez o belediye başkanını istifa ettirir, görevden kendileri uzaklaştırırdı.

Peki AK Parti’nin Genel Merkezi, Aydın’daki İl Başkanlığı, Didim İlçe Başkanlığı Ahmet Deniz Atabay’ın Devlete başkaldırısı karşısında neden suskunlar? AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Didim’de yaşananlardan niye haberdar edilmiyor?

Yoksa, “Polislerin de AMK. Bundan sonra devlette biziz asayiş de. Önce Kaymakamlığı sonra oteli basacağız” diyen eşkıya başını koruyanlar arasında AK Partili siyasetçiler de mi var?

Aydın Milletvekili Mustafa Savaş..

Didim kamuoyunda adınız eşkıya başı Atabay’ı koruyan siyasetçiler arasında anılıyor bilesiniz.

Ne yaparsanız yapın eşkıya başını KORUYAMAYACAKSINIZ..

Sepetim