0.542. 537 86 70

Arkasında Bakan Varank varmış..

Aydın’a gelen Sanayi ve Teknonoji Bakanı Mustafa Varank: “Özlem hanımla numaralarımız telefonda kayıtlı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir alanın uluslararası bir firmaya verilmesi için sorunun çözümünde bizzat ben çalışmıştım.”

2019-03-04

Sultanhisar Belediyesinin MTA'dan işletme hakkını satın aldığı 35 bin dönüm alanlı Jeotermal Sahanın Güney Koreli bir firmaya verilmesini gündeme getirdiğimde AK Partili kardeşlerimiz “bunun arkasında kim var” diye sormuş, ben de “Sanayi Bakanı var” demiştim ama kimse inanmamıştı.

BAKIN KİM VARMIŞ..

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bu gün Aydın Ticaret Borsası’nda düzenlenen toplantıda kendisini karşılamaya gelmeyen Özlem Çerçioğlu’na sitem ederken "Özlem Hanım ile birbirimizde telefon numaramız var. Ne zaman ihtiyacı olduysa ben kendisinin talebini geri çevirmedim. Her türlü probleminde kendisine yardımcı olmaya çalıştım. Hatta en son Büyükşehir Belediyesi'nin sahip olduğu işletme alanının uluslararası bir yatırımcıya verilmesi hususunda problem yaşadığında yine ben devreye girdim. O problemlerini de çözmeye çalıştım” demiş.

BU İŞLETME NERESİ BİLİYORMUSUNUZ?

Sultanhisar Belediyesi’nin MTA'dan işletme hakkını satın aldığı 35 BİN dönüm alanlı JEOTERMAL SAHANIN GÜNEY KORELİ BİR FİRMAYA VERİLMESİ

Nitekim, ismini dahi açıklamaktan imtina ettikleri GÜNEY KORELİ bir firmayla kapalı kaplar arkasında yapılan ve koşulları kamuoyundan sır gibi saklanan pazarlık sonucunda yapılan anlaşma ile Özlem ÇERCİOĞLU, Osman YILDIRIMKAYA ve Ümit ERKAN tarafından alınan randevu ile 12. 09. 2018 tarihinde Aydın Valisine birifing verilerek SULTANHİSAR 2014/6 Jeotermal İşletme Sahasında Güney Koreli bir firmanın yatırım yapacağı açıklaması kamuoyu gündemine bomba gibi düşmüştü. Ne tesadüf ki aynı tarihte Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının 12. 09. 2018 tarih 20306 sayılı Başkanlık “Oluru” ile SURTEL Ltd Şti’ne ait SULTANHİSAR 2014/6 Jeotermal Kaynak Ruhsatı AYTERMAL A.Ş üzerine devri yapılmıştır.

Haşmet Aysan’ın 13. 09. 2018 tarihinde konu ile ilgili yazısı..

http://www.aydinsafak.com/atesle-oynamak-h3363.htm

 

Sepetim