0.542. 537 86 70

ANKARA’DA TERÖR SALDIRISI…

Türkiye’de oynanan oyun tüm hızıyla devam ediyor. Yine seçim öncesi ve yine bombalar patlıyor… Ankara’da meydana gelen patlamada 30 kişi hayatını kaybetti, 126 kişi de yaralandı.

2015-10-10

Ankara'da tren garına giden köprü altında patlama oldu. 30 kişinin öldüğü 126 kişinin yaralandığı bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Türkiye'de oynanan oyun tüm hızıyla devam ediyor. Yine seçim öncesi ve yine bombalar patlıyor...

Ankara'da “Emek, barış, demokrasi” mitinginin yapılacağı tren garına kavşağında patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı olayda 30 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Saldırıda canlı bomba şüphesi üzerinde duruluyor.

Çok sayıda siyasi parti, sivil toplum örgütü ve sendikanın destek verdiği miting için Ankara’ya gelenlerin toplandığı Ankara Tren Garı’na giden köprünün altında patlama meydana geldi.

Ankara'da meydana gelen patlamada 30 kişi hayatını kaybetti, 126 kişi de yaralandı.

Sabah saatlerinde DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'nin öncülüğünde “Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi” sloganıyla bugün Ankara'da düzenlenen “Emek, barış, demokrasi” mitinginin toplanma yeri olan tren garı kavşağında iki ayrı patlama meydana geldi.

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

İçişleri Bakanlığı, patlama sonucunda ilk belirlemelere göre 30 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 126 vatandaşın ise yaralandığını bildirdi.

MİTİNG İPTAL EDİLDİ

Patlama sonrası alanda yapılacak miting iptal edildi. Sendikadan “Alanı terk edin” anonsları yapıldı. Miting komitesi, herkesin kendi güvenliğini alarak geldiği şehre dönmesi uyarısında bulundu.

Sepetim