0.542. 537 86 70

Alıcık’a kumpas tutmadı…

SİYASİ PİYONLARIN HALUK ALICIK ALEYHİNE 8 MART’TA KURGULADIĞI KUMPAS SENARYO TUTMADI. SENARYONUN BAŞ AKTÖRÜ AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ÇALIŞANI ÇIKTI…

2019-03-09

Cumhur İttifakı Adayı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı yıpratmak amaçlı olduğu her yönüyle belli olan görüntülerin 3 yıl önce gizli kamera ile çekildiği ve bu seçimlerde kullanılmak üzere de bekletildiği ortaya çıktı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde seçim arafesinde servis edilen eski görüntülerin “Yüz kızartıcı suçtan dolayı” 3 yıl önce Nazilli Belediyesi’nden işten çıkarılan İnci Celasun tarafından siyasi piyonlara servis edildiği ve görüntüyü Alıcık’ın siyasi rakiplerine veren bayanın da Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı ortaya çıktı.

Nazilli’de Cumhur ittifakına gösterilen yüksek teveccüh karşısında, zillet ittifakının yereldeki piyonlarının kurguladığı bir senaryoyu uygulamaya sokan Haluk Alıcık’ın rakipleri kirli emellerine ulaşabilmek için 2016 yılında yaşanmış olan bir olayı sanki 8 Mart Dünya Kadınlar Günün’de yaşanmış gibi kurgulayarak gizli kamera ile çekim yaptıkları görüntüleri 3 yıl sonra servis etmeleri “hem siyasi hem de ahlaki yönden etik bir davranış değildir” şeklinde değerlendirildi.

ALICIK BASIN AÇIKLAMA YAPTI

Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, sosyal medyada yayınlanan video ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Alıcık, “Belediyemizce iş akdine son verilen bu kişi, hemen akabinde Aydın Büyükşehir Belediyesi nezdinde güvenlik görevlisi olarak işe alınmış, bugün için hala aynı işte çalışmaktadır” dedi.

BASIK AÇIKLAMASININ TAM METNİ ŞÖYLE:

Öncelikle Nazillili kadınlarımız başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın 08 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü bir daha kutlarım. 08 Mart 2019 Cuma günü, adını dahi ilk defa duyduğum, haber sitesi olduğu iddia edilen bir mecrada başlayıp akabinde sosyal medyada yayınlanan bir görüntü ile şahsıma yönelik kadına şiddet uyguladığım yönündeki iftira ile karşılaşmış olmanın derin üzüntüsünü yaşamaktayım.

Herkesce öncelikle bilinmesini isterim ki ben siyasetçiden önce, bir kadının evladı, bir kadının eşi, 3 tane kız çocuğunun babasıyım. Bahse konu görüntü halk nezdinde şahsıma ve Cumhur ittifakına gösterilen yüksek teveccüh karşısında, zillet ittifakının yereldeki piyonlarının kurguladığı bir senaryodur.

“YÜZ KIZARTICI SUÇTAN İŞTEN ÇIKARDIK,

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞE ALDI..”

Bilinmesini isterim ki görüntüdeki bayan İnci Celasun isimli kişi olup, daha önce 2016 yılına kadar Belediyemiz bünyesindeki hukuk servisinde çalışmış bir kimsedir. Çalıştığı dönemde iyi niyet ve ahlak kuralları ile bağdaşmayacak eylemleri nedeniyle kendisinin iş akdi fesh edilmiş olup, bu nedenle şahsıma ve kurumumuza karşı kin gütmüş birisidir.

Görüntüdeki olay 2016 yılında yaşanmış olup adı geçen kişi önceden planlı bir şekilde gizli kamera ile çekim yapmış, işine yarayacağını düşündüğü bu görüntüyü 3 yıl sonra aleyhe kullanılması için zillet ittifakının yereldeki piyonlarına vermiştir.

Dikkatinizi çekerim ki belediyemizce iş akdine son verilen bu kişi, hemen akabinde Aydın Büyükşehir Belediyesi nezdinde güvenlik görevlisi olarak işe alınmış, bugün için hala aynı işte çalışmaktadır. 3 yıl sonra sözüm ona bir haber sitesi ve sosyal medya aracılığıyla servis edilen bu görüntü ile ön gördükleri amaç açıkça ortadadır ki şahsımı kamuoyunda küçük düşürüp, oy devşirme çabasıdır.

“ADALETE ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER..”

Çok değerli Nazilli halkı ve Sayın Basın mensupları;

“Korkunun ecele faydası yoktur.”

Cumhur ittifakımızın Nazillimiz’de ve Aydın genelinde geldiği nokta, anketlerdeki oy oranları ortadadır. Zillet ittifakı seçmen ve sandıkla elde edemeyeceği sonuca, ne yazık ki FETÖ artığı oyunlarla ulaşmayı amaçlamaktadır.

Şahsımın anketlerdeki oyu % 68 seviyesinde, Sayın Mustafa Savaş’ın Nazilli ilçemizdeki oy oranı % 62 seviyesinde olup, il bazında Sayın Mustafa Savaş’ın % 53 seviyesinde olduğu net bir şekilde ortadayken zillet ittifakının yerel unsurları bahse konu görüntülerle belden aşağı siyaset yapmaya çalışmaktadır.

Hepinizin malumu siyaset sahada yani halkın içinde belli ilke ve etik kurallar içerisinde yapılır. Böyle de yapılmalıdır. Vakti zamanında kimlerin belden aşağı siyaset yaptığı, kurgu ve montaj videolarla neleri amaçladığı, algı operasyonları ile nerelere varmaya çalıştığı tüm kamuoyunun malumudur.

Bahse konu kurgu ve algı operasyonunda dahli olan herkesle, görevi, konumu ve sıfatı ne olursa olsun Yüce Türk adaleti önünde cezai ve hukuki olarak hesaplaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

“CEVABI SANDIKTA HALKTAN ALACAKLARDIR..”

“Meyve veren ağaç taşlanır..” 

Hepimizin malumu olup, 10 yılını ikmal ettiğim Belediye Başkanlığında hali hazır seçim çalışmalarına ilk günkü heyecan ve azimle devam etmekteyiz. Mesnetsiz ve gerçek dışı iddialarla gündemi meşgul etmeye çalışmanın kimseye faydasının olmadığı seçim sonuçlarında görünecektir.

Biz her zamanki gibi sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız.

Seçim sathında yaşadığımız bu olay göstermektedir ki, siyasi olarak başarı sağlayamayacağını anlayan bazı rakiplerimiz, gerçek dışı ve çirkin yollara başvurmaktan çekinmemektedir.

Başımızın tacı kadınlarımız açısından çok büyük anlam ifade eden böylesine bir günde, böyle bir olayla adımın anılmasını isteyenler, sandıkta gereken cevabı halkımızdan alacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

H. Haluk Alıcık

Nazilli Belediye Başkanı

Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı

Sepetim