0.542. 537 86 70

Ali Çankır: “Sizdeki bu neyin kafası..”

CHP İL BAŞKANI ÇANKIR AK PARTİLİLERE ŞÖYLE SESLENDİ: "AYDIN HALKI SİZE ELİNİZE KARNE DEĞİL TASDİKNAME VERECEK... BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN AYDIN'A YAPTIĞI VE YAPILACAK HİZMETLERİ ENGELLEMEKTEN ARTIK VAZGEÇİN... BAKAN BEYİN İMZALADIĞI ONAY VERDİĞİ BÜYÜKŞEHİR PROJESİNE BİLE ENGEL OLARAK TARİHE ADINIZI YAZDIRDINIZ... SİZDEKİ BU NEYİN KAFASIDIR..."

2018-03-27

CHP AYDIN İL BAŞKANI ALİ ÇANKIR, EFELER İLÇE BAŞKANI BARIŞ ALTTINTAŞ VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YÜKSEL MACAROĞLU İLE BİRLİKTE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEREK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ELEŞTİREN VE KARNE VEREN AK PARTİ İL BAŞKANI ÖMER ÖZMEN İLE AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE CEVAP VERDİ...

CHP İL BAŞKANI ÇANKIR AK PARTİLİLERE ŞÖYLE SESLENDİ:

"AYDIN HALKI SİZE ELİNİZE KARNE DEĞİL TASDİKNAME VERECEK... BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN AYDIN'A YAPTIĞI VE YAPILACAK HİZMETLERİ ENGELLEMEKTEN ARTIK VAZGEÇİN... BAKAN BEYİN İMZALADIĞI ONAY VERDİĞİ BÜYÜKŞEHİR PROJESİNE BİLE ENGEL OLARAK TARİHE ADINIZI YAZDIRDINIZ... SİZDEKİ BU NEYİN KAFASIDIR..."

HASAN KADİFE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yerine getirmediği vaatlere ilişkin değerlendirme yapıp karne notu olarak yüz üzerinden 15 puan veren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e düzenlediği basın toplantısı ile cevap verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin engellendiğini savunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından vaatlerin yüzde 60'ın gerçekleştiğini söyleyen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, "Esas karneyi 2019 seçimlerinde halk verecek. AK Parti 2019 seçimlerinde elindeki 4 ilçeyi de kaybedecek. 17 ilçenin tamamını CHP alacak" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen'in dünkü açıklamasına düzenlediği basın toplantısı ile cevap veren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, "AK Parti Aydın İl Başkanı Büyükşehir Belediyemizin sözde karnesini kamuoyuyla paylaşmış. Ancak Sayın Özmen yaptığı sunumda bariz hatalar yapmış" diyerek Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak 4 senedir yaptıkları hizmetleri yaklaşık 2 saat süren basın toplantısında fotoğrafları ile aktardı. İl Başkanı Çankır, 2014 seçimleri öncesi vaat ettikleri hizmetleri yapmak istediklerini ancak bürokratik engeller nedeniyle yapılamadığını söyledi.

Önümüzdeki günlerde de Hükümetin Aydın için mitinglerde, proje kitapçıklarında vaad ettiği yatırımları teker teker masaya yatırıp basın toplantısı düzenleyeceklerini de kaydeden CHP Aydın İl başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'i hem hükümetin hem de Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını konuşmak üzere istediği bir televizyon kanalında açık oturuma davet etti.

Bozdoğan’dan Yenipazar ilçesine kadar Aydın'daki 17 ilçede yapılan ve yapılamayan seçim vaatleri ile ilgili açıklama yapan Ali Çankır şöyle konuştu:

“14 yılda 7 kilometre çevre yolunu ancak yapabilen bir iktidar, 100 kilometreyi aşan bir yolu kaç yılda tamamlar, bunu da ben hesaplamayayım. Bir de AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz'ün bir yıl önce söylediği sözü de buradan hatırlatalım. Kendisi 1 yıl önce Çıldır Havalimanın pistinin uzatılmasını takip ettiğini belirtmişti. Ne kadar daha takip edeceğini söylerse biz de buradan vatandaşımızı bilgilendirir şu kadar yıl daha siz bu yatırımı beklemeyin deriz. Bu yüzden 2009 yılında Aydın ‘Özlem Çerçioğlu’ dedi. 2014 yerel seçimlerinde yine ‘Özlem Çerçioğlu’ dedi ve 2019’da AK Partililer de çok iyi biliyor ki, yine hem de yüzde 60'la Özlem Çerçioğlu diyecek.."

ESAS KARNEYİ 2019’DA HALK VERECEK..

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen'in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na verdiği 100 üzerinden 15 puanlık karneyi kabul etmediklerini belirten Başkan Çankır, "Buradan AK Parti yöneticilerine sesleniyorum. Sizler bu siyaset anlayışı ile bu şehirde 17 ilçede de kaybedeceksiniz. Esas karneyi 2019 seçimlerinde Aydın halkı sizlere sandıkta verecek. Aydın'daki su ve katı atık ücretlerini konuşuyorsunuz. O zaman elinizde 4 belediye var. Seçimi kazandığınız ilçe belediyelerinde katı atık ücretlerini kaldırıp halka sahip çıktığınızı gösterin" diye konuştu.

 

Sepetim