0.542. 537 86 70

Ali Çankır’dan son çağrı…

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır yaptığı yazılı açıklama ile 24 Haziran Pazar günü oy kullanacak Aydınlılara son bir kez daha çağrı yaptı. Çankır, “Artık Tamam diyerek CHP'yi iktidar, Muharrem İnce'yi hepimizin Cumhurbaşkanı yapacağımız güneşli günler çok yakın. Yarın kullanacağımız bir oyla memleketin, çocuklarımızın geleceğini değiştireceğiz. Bu seçim hepimizin seçimi” dedi.

2018-06-23

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın Aydın halkına çağrısı şöyle:

“Sevgili Hemşehrilerim;

Yorucu ama umutlu bir propaganda döneminin sonuna geldik. Artık Tamam diyerek CHP'yi iktidar, hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı yapacağımız güneşli günler çok yakın. Yarın kullanacağımız bir oyla memleketin, çocuklarımızın geleceğini değiştireceğiz.

Bu seçim hepimizin seçimi.

Sizlerden isteğim; çevrenizdeki iş, okul, askerlik vb. arkadaşlarınızı, akrabalarınızı, komşularınızı bugünden mutlaka oy kullanmaya teşvik edin.

Yarın saat 17:00'a kadar oy kullanma işlemi devam edecek.

Bu süre zarfında ise bulunduğunuz sandıklarda oy kullanmaya gelememiş tanıdıklarınıza ulaşmaya çalışın. Bir oy deyip geçmeyin. Emin olun hep birlikte, 7'den 70'e sandıklara gittiğimizde sonuç bambaşka olacak.

Değerli Aydınlılar;

Oy kullanma işlemi bittikten sonra da oy sayımı, tutanak onayı ve ilçe seçim kurullarına teslim esnasında vatandaş olarak gözlem yapma hakkına sahipsiniz.

Başta Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı olarak sizlerin sağduyusuyla ve dikkati ile tüm sandıklara sahip çıkacağız. Yaşanılan olası bir aksilikte müşahitlerimiz, sandık ve okul sorumlularımız ve/veya ilçe başkanlıklarımız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Biz önümüzdeki son 48 saat içerisinde teyakkuz halinde olacağız.

Unutmayın! Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı kurtarır. Bir at bir yiğidi, bir yiğit memleketi kurtarır.

Güç verin birlikte başaralım.

24 Haziran'da Aydın'da rekor oyla partimizi iktidar, 13. Cumhurbaşkanımızı Muharrem İnce yapalım. Memleketimizin yüzü gülsün, Aydın hizmet görsün.

Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemize, Aydınımıza hayırlı uğurlu olmasını diler, en derin saygılarımı sunarım.”

Sepetim