0.542. 537 86 70

AK Partililer vefa yemeğinde buluştu…

TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ATAŞ, BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇE BELEDİYESİNİ ALMAK İÇİN AYDIN TEŞKİLATINDAN SÖZ ALDI... MİLLETVEKİLİ ERDEM İSE, “BÜYÜKŞEHİRİ ALMAZSAK GÖZÜMÜZ AÇIK GİDERİZ” DEDİ.

2018-04-03

HABER: HASAN KADİFE

7 Nisan'da Genel Başkan Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İl Kongresini yapacak olan Aydın AK Parti teşkilatı “Vefa Yemeği”nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla teşkilatta birlik ve beraberliği pekiştirmek için yapılan Vefa Yemeği’ne Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımıcısı Mustafa Ataş, Bölge Koordinatörleri Milletvekilleri Ömer Ünal, Murat Baybatur, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, Aydın Milletvekilleri (MKYK Üyesi) Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, önceki dönem Milletvekilleri Semiha Öyüş, Ahmet Ertürk, Ahmet Rıza Acar, Ali Gültekin Kılınç, İl Başkanı Ömer Özmen, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Aydın Milletvekili Mehmet Erdem yaptığı konuşmasında, “AK Parti’de vefa vardır.. Ben bunu Sayın Başkanımızdan, Cumhurbaşkanı’mızdan gördüm. İnanıyorum ki ben de sizler de hepimiz eğer Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’nin elinden almazsak gözümüz açık gidecek” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Savaş ise, “Bu dava Recep tayip Erdoğan davasıdır. O güzel, o yiğit insanın davasıdır. Bu dava millet davasıdır. Bu dava devlet davasıdır. Bu mücadele davasıdır. Bizim en büyük cephanemiz, gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. 2019 kritik bir dönem, kritik bir dönemeç ve inşallah Aydın’ı ve bu Büyükşehiri AK Belediyecilik ile tanıştıracağız” diye konuştu.

Teşkiletlerten Sorumlu Genel Başkan Mardımcısı Mustafa Ataş, “Biz gönülleri fethetmeye mecburuz” diye başladığı konuşmasında, vaat ettiklerinin sadece yüzde 15’in gerçekleştirmiş Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni AK parti’nin kazanacağını savunarak, “Vaat ettiklerinin sadece Yüzde 15'ni gerçekleştirmiş bir Büyükşehir Belediyesini sandığa gömerler... Var mısınız buna” şeklinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı’nın Aydın'da 100 bin kişiyle karşılanmasını isteyen Mustafa Ataş, “Bu dava Millet olarak, Aydınlılar olarak, 107 bin üyemizin, hepimizin davasıdır. İçimizde fitne çıkarmaya çalışanlara izin vermeyin..” vurgusu yaptı.

Yemek samimi bir atmosferde birlik-beraberlik içinde son buldu.

Sepetim