0.542. 537 86 70

AK Parti’nin 2019 hedefi, 5 milletvekilliği…

AK PARTİ YENİPAZAR İLÇE KONGRESİ YAPILDI... MEVCUT BAŞKAN MEHMET SÜMER YENİDEN SEÇİLDİ... İL BAŞKANI ERTÜRK PARTİSİNİN AYDIN’DAKİ GENEL SEÇİM HEDEFİNİ AÇIKLADI... EN AZ 5 VEKİL…

2018-01-13

AK Parti'de 12 Ocak Cuma günü Köşk'ten startı verilen ilçe kongrelerinin üçüncü durağı Yenipazar oldu. Divan Başkanlığını Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz'ün yaptığı Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Yenipazar İlçe Kongresine partililerin ilgisi yoğun oldu.

AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Savaş, Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz, İl Başkanı Ahmet Ertürk, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk Belediye Başkanı Halil Molllaoğlu, Sultanhisar İlçe Başkanı Serdar Yılmazoğlu'nun da katıldığı kongreye MHP İlçe teşkilatı yöneticileri de konuk oldu.

Kongrede konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem muhalefete yönelik eleştirilerde bulunurken, ardından kürsüye gelen MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Yenipazarlıların talebi olan Halk Bankası Şubesi’nin açılacağı müjdesini vererek, Aydın ve Yenipazar için 2018'in 2017'den, 2019'un da 2018'den daha güzel olacağını söyledi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk ise artan milletvekili sayısını hatırlatarak önümüzdeki genel seçimlerde hedeflerinin en az 5 milletvekili olduğunu belirterek kongreye yoğun ilgi gösteren partili kadınlara "Artık düzenlediğiniz altın günlerinizde altın yerine partinizi konuşun.. Konuşun ki Aydın'dan Ankara'ya en az beş Milletvekili gönderelim... Gönderelim ki Aydın'a daha çok, daha büyük hizmet ve yatırımlar gelsin..." dedi.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın mesajlarının okunduğu ve Hükümetin Aydın'a yaptığı yatırımların anlatıldığı video sunumunun ardından tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mehmet Sümer yeniden başkanlığa seçildi.

CHP’Lİ DELEGE AK PARTİ'YE KATILDI… ROZETİNİ MUSTAFA SAVAŞ TAKTI..

CHP’deki delege seçimlerine ve parti içindeki adaletsizliklere tepki göstermek için Partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılan CHP'nin donduran mahallesi delegesi Onur Demirözenki'ye rozetini AK Parti MKYK üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş taktı.

(Hasan KADİFE)

Sepetim