0.542. 537 86 70

AK Parti, CHP’yi operasyonla vuracak…

Sayın Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın sinyalini verdiği olası bir operasyonla görevine son verebileceği suç dosyası kabarık, yolsuzluğa bulaşmış, adı tecavüzle anılan başkanları, ihraç ederek partinizin ve kendinizin itibarını koruyun..

2021-12-13

Geliyor gelmekte olan... Hem de sessizce değil, bağıra bağıra geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “CHP ya da AK Parti'ye ayrıcalık göstermeden, yolsuzluk yapan belediyelere operasyon düzenleyeceği” kamuoyunda yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Barış Pehlivan da “AK Parti’nin operasyon hazırlığı içinde olduğuna” vurgu yaparken, “Hedefte muhalefet partileri yöneticileri ve belediyeler var” ifadeleriyle konuyu kamuoyu gündemine soktu. Telefonda görüştüğü eski bir emniyet müdürünün kendisine muhalefet partilerinin belediyelerine “yolsuzluk” operasyonları hazırlığı olduğunu söylediğini aktaran Barış Pehlivan, üstü kapalı olarak da CHP’yi olası operasyonlara karşı uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da konuşmalarında yolsuzluk yapan belediyelere operasyonların geleceğinin zaten sinyallerini veriyor.

Yani... AK Parti kendi belediyelerine de operasyon düzenleyerek itibarını koruyor. Operasyon düzenlenen belediyelere kayyum atanacağı için, AKP’li belediyeler bu durumdan etkilenmeden itibarını koruyacak.

Peki ya CHP? Ya sen Sayın Kılıçdaroğlu?

Boyunuzu aşan problemlerin altında elinizi kolunuzu bağlamış olabilirler ama bir gün CHP Genel Başkanlığı göreviniz de, siyasi yaşamınız da bitecek... asıl itibar o zaman gerekli olacak. Egoları ile memlekete zarar veren siyasilerin nasıl anıldığını ve akıbetlerini tarih size de anlatacak, öğretecek.

Sayın Kılıçdaroğlu, gelin en azından AK Parti’nin sinyalini verdiği olası operasyondan adı yolsuzluk ve tecavüz iddiaları ile anılan belediye başkanlarınızı görevden alarak Partinizin itibarını kendiniz koruyun... Cumhurbaşkanı’nın olası bir operasyonla görevine son verebileceği suç dosyası kabarık, yolsuzluğa bulaşmış, adı tecavüzle anılan başkanları, ihraç ederek, partinizin ve kendinizin itibarını koruyun..

Sayın Kılıçdaroğlu… gün geldiğinde yanlış siyasetiniz ile lanetlenen siyasiler gibi değil de, onurlu bir kahraman olarak anılabilmeniz için “tecavüz”, “yolsuzluk” ve “hırsızlık” dosyaları yargıda olan belediye başkanlarınızı daha fazla koruyup kollama inadınızdan vazgeçerek, yargının yapacağı operasyonu partiniz içerisinde kendiniz yapın.

* * *

Sayın Kılıçdaroğlu sizin de kız evlatlarınız var.

“Tecavüz” sizin için ne anlama geliyor?

Siz olsanız ne yapılmasını talep ederdiniz?

Her konuşmanızda “Adalet”ten söz eden, hatta “Adalet” için kilometrelerce yürüyen sizin eylemleriniz ile söylemleriniz birbirini neden tutmuyor?

* * *

Sayın Kılıçdaroğlu,

Bu yazdıklarımızın işinize gelmeyeceğini, okuyup, görmezden gelip bir kenara atarak yok sayacağınızı bilmemize rağmen yine de uyarıyoruz.

Partinizin içinde adı “toplu tecavüz” iddiasıyla, “su faturası hırsızlığı”, “yolsuzlukla” anılan porno film yıldızı gibi belediye başkanlarınızın olduğunu bizlerden daha iyi biliyorsunuz ve bunları koruyup-kollamak için elinizden geleni yapıyorsunuz! (liste uzun!) Dosyalar masanızın kenarında duruyor, devamını oradan okuyunuz, belki bizim bilmediklerimiz de vardır, eksiği siz tamamlayın.

Yani Sayın Kılıçdaroğlu…

CHP gibi halkın umudu olmaya aday partinizde bir tecavüzcüyü, su hırsızını, kaymakamlık konutunu basanı, polis döveni, “eşkıyalığa” soyunmuş bir şahsın koltuğunda oturmasına nasıl izin veriyorsunuz, anlam veremiyoruz… Düşünüyoruz, bu kişiyi orada tutmanızın tek sebebi olabilir, o da kendi derdinizin boyunuzu aşamasındandır ve bu konu seçmenin gözünden kaçmayacak kadar büyük ve önemli bir konudur.

İddia ettiğiniz gibi iktidar partisi adaletin kafasını kestiyse, siz de şehirlerarası karakolunda hiçbir işe yaramayan “Adalet” yürüyüşünü yapacak kadar partinizi yollara ve dillere düşürüp, sonra iktidar partisinin “Adaletsizliğinden” söz edecek kadar istikrarsız olamazsınız.

Eğer iktidar partisinin “Adaletsizliğinde” iddialıysanız istikrarlı olunuz; eyleminiz ve söyleminiz ile iktidar partisinin “uygulayamadığı adaleti” bir kenara bırakarak, CHP’de bir kadına “toplu tecavüz” iddiasıyla soruşturma geçirenlere hangi adalet uyarsa siz de onu yapınız. Yani dememiz o ki Sayın Kılıçdaroğlu, partinizin tüzüğünü uygulayın. Uygulayın ki iktidar partisinin adaletsizliğini ağzınıza alabilesiniz ve İstanbul-Ankara arasında ardınıza takılıp yürüyen on binlerin vebalini ödeyebilesiniz.

Yoksa adaletini beğenmediğiniz iktidar partisi, sizin bu güne kadar sağlayamadığınız adaleti sağlamak için düğmeye bastı… haberiniz ola…

Yarın bir gün yapılacağı büyük ihtimal gibi görünen operasyonu yerseniz sonradan oturup ağlamayın.. yol yakınken CHP’nin tüzüğünü çiğneyen, suç makinesi gibi bir tecavüzcünün o koltukta oturmasına daha fazla göz yummayın ki, adınız “tecavüz” iddiası ile soruşturma geçiren birini koruyan genel başkan olarak anılmasın..

Sayın Kılıçdaroğlu CHP’de adaleti sağlayacak tek kişi sizsiniz.. ve daha fazla vebal altında kalmayınız..

AYDIN ŞAFAK

 

Okunma sayısı: 16.746

Sepetim