0.542. 537 86 70

AK Parti Bozdoğan ilçe kongresi yapıldı…

AK PARTİLİ VEKİL ERDEM'DENTÜMER APAYDIN İTİRAFI: "BOZDOĞAN'DA BİZ SEÇİMİ CHP'YE KARŞI DEĞİL, TÜMER APAYDIN’A KARŞI KAYBETTİK..."

2018-01-13

Divan Başkanlığını AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz'ün yaptığı ve partililerin büyük ilgi gösterdiği ilçe kongresinde mecvut Başkan Kemal Bozoğlu tek liste halinde yapılan seçimlerde yeniden Başkanlığına seçildi.

CHP ve diğer Muhalefet Parti temsilcileri ile STK temsilcilerinin de katıldığı kongrede konuşan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek "Bozdoğan'a milyonlarca liralık yatırım yaptık diyor Başkan hanım... Sen bu milyon lirayı Bozdoğan'a harcadın da biz Bozdoğanlıların bundan niye haberi yok acaba..." dedi.

İlçe Başkanı Bozoğlu'ndan sonra kürsüye gelen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem yaptığı konuşmada Bozdoğan'da seçimi CHP'nin değil Tümer Apaydın'ın kazandığını söyleyerek "Tümer Başkan da üç dönem yaptı.. Yapacağını da yaptı. Normalde de Bozdoğanlılar zaten CHP'ye burada oy vermez. Demek ki doğru adayla seçime gidersek burada seçimi alırız..." dedi.

Erdem'in ardından konuşan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Ana Muhalefet Partisi CHP'ye yönelik eleştirilerde bulunarak muhalefet partisinin yaptığı tek işin halka yalan söylemek ve yalan üretmek olduğunu belirtirken "Aydın'ı hak ettiği yere getirmek bizim hepimizin boynunun borcudur... Hizmetle beraber vatandaşımızın da gönlüne dokunduğumuzda ve el ele verdiğimizde başarı zaten gelmiş olur. Bunun için tüm AK Partililer ve teşkilatlar olarak ayakkabılarımız eskiyince kadar çalışacağız... 2019'da AK Parti Aydın'da hak ettiği başarıyı kazanacaktır. Büyükşehir konusu üzerinde artık konuşmak bile istiyorum çünkü gerçekler zaten ortada... Ama bu dönemde Bozdoğan'ı AK Belediyeler arasına katmaya kararlıyız" diye konuştu.

Erdem ve Savaş'tan sonra kürsüye gelen AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, önümüzdeki yerel seçimlerde Bozdoğan'da bu sefer şeytanın bacağını kıracaklarını ve Büyükşehir ile birlikte Bozdoğan'ı da kazanacaklarını söyledi.

Belediye düğün salonunda yapılan kongre sakin bir havada tamamlanırken partililerin kongreye ve Vekillere ilgisi yoğun oldu.

(Hasan KADİFE)

Sepetim