0.542. 537 86 70

AK Parti Aydın’da İl Gençlik Kollarını yeniledi…

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde konuşan MKYK Milletvekili Mustafa Savaş, “Gençler bu ülkenin fidanlığıdır” dedi.

2018-03-10

Divan Başkanlığını Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Abdurrahman Döğücü’nün yaptığı olağan kongreye AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ile Mehmet Erdem, İl Başkanı Ömer Özmen ve parti yönetimi, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İskender Karakaya, İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ve İlçe Başkaları katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okunan mesajının büyük alkış aldığı kongrede ilk konuşan isim 3 yıllık görevin ardından koltuğunu Abdülhamit Burak Aykut'a devredecek olan Mustafa Enes Yıldız oldu...

Birlikte çalıştığı genç arkadaşlarına teşekkür ederek onlardan ve partililerden helallik isteyen Yıldız, görevi bu yolda şehit olmak anlayışı içerisinde yaptıklarını söyledi.

Yönetimin ibrasının ardından kürsüye gelen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, gençliği yeniden inşa edeceklerini belirterek, ülkenin yarınları için imzayı gençlerin atacağını söyledi ve AK Gençliğe teşekkür etti.

İl Başkanı Özmen AK Parti İl Kongresi’nin Genel Başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 7 Nisan tarihinde yapılacağının müjdesini de partililerine verdi.

Başkan Özmen'in ardından konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Mustafa Enes Yıldız'ın Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yaptığını belirterek kendisine ve yönetimine teşekkür etti.

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bir gün önce katıldığı MKYK toplantısında görüştüğü Genel Başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını Aydın AK Gençliğ ileterek başladığı konuşmasında "Biz birbirimizle omuz omuza verdiğimiz sürece aşamayacağını engel yoktur.. Gençlik demek fidanlık demektir. Ben genç kardeşlerimize inanın imreniyorum. Çünkü onların elinde bu güzel millete ve ülkeye daha büyük ve daha güzel hizmetlerde bulunma şansları var..." dedi.

Büyük Türkiye için başlatılan büyük kutlu yürüyüş yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürümekten onur duyduğunu belirten Savaş, “Allah Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sağlık, mutluluk, iyilikler ve güzellikler dolu uzun ömürler nasip etsin. Onu başımızdan eksik etmesin. Allah ondan razı olsun... Onun kurduğu AK Parti'nin iktidara taşınmasından bu yana Aydın'da 15 yılda 18 milyar liralık yatırım yapıldı... Allah'ın izniyle 2019 Yerel Seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne de AK bir ismi oturtarak Aydın'ı hakettiği hizmetlere, yatırımlara kavuşturacağız... İnşallah gönüllere de girerek hep birlikte güzel bir başarı hikayesi yazacağız” diye konuştu.

HABER: HASAN KADİFE

Yeniden belirlenen 50 kişilik AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları listesi şu isimlerden oluştu:

Sepetim