0.542. 537 86 70

Adalet Bakanı talimatlı HSK Müfettişi Didim Adliyesi’nde…

Didim Adliyesi’nde hakkında 24 farklı şikayetin bulunduğu Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay aleyhine açılan soruşturmaların sürüncemede bırakılması ihbar ve şikayetleri Adalet Bakanı Bekir Bozdoğan’ın talimatıyla HSK tarafından görevlendirilen özel bir müfettiş tarafından incelemeye alındı.

2022-06-13

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aydın Şafak Gazetesi’nde “Adalet Bakanı Bekir Bozdağa’a açık mektup” başlıklı yazımız üzerine düğmeye bastı.. HSK tarafından Bakan’ın özel talimatıyla görevlendirilen bir müfettiş Didim Adliyesi’nde sürüncemede bırakılan “Atabay Dosyaları”nı incelemeye aldı. Didim’e gelerek çalışmalarına başlayan ve 4 özel koruma ile korunan özel müfettiş yaptığı çalışma sonrası hazırlayacağı raporu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a sunacağı öğrenildi.

Ankara kaynaklarımızın bildirdiğine göre;

Aydın Şafak Gazetesi’nde http://www.aydinsafak.com/adalet-bakani-sayin-bekir-bozdag-a-acik-mektup-h4822.htm lingi ile yayınladığımız yazıyı bizzat okuyan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yazıdaki iddiaların araştırılması için HSK’ya talimat verdi.

HSK’nın görevlendirdiği özel müfettişin Didim’e gelerek, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın 2 yıldır sonuçlandırılamayan “Toplu Tecavüz” soruşturması başta olmak üzere, 7 yıldır sonuçlanmayan ve 13 savcı değiştiren kendi otel ve barına ait su faturaların silinmesi soruşturmasının yanı sıra bazı işadamlarının ve vatandaşların yaptığı ve sonuçsuz kalan şikayet dosyalarını da incelemeye aldığı öğrenildi.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

NOT: "ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ’A AÇIK MEKTUP" BAŞLIKLI YAZIMIZI AŞAĞIDAKİ LİNGİ TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ..

http://www.aydinsafak.com/adalet-bakani-sayin-bekir-bozdag-a-acik-mektup-h4822.htm

Sepetim